Jr. Machine Learning Engineer Helsinkiin (Python/SQL)

Oletko hiljattain valmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-osaaja? Onko sinulla vahva kiinnostus ohjelmointia kohtaan ja halu päästä kehittymään osana osaavaa tiimiä? Asiakasyrityksemme etsii nyt Jr. Machine Learning Engineeriä tuottamaan yrityksen sisäisiä datapalveluita. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Machine Learning Engineeriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana asiakasyrityksemme IT-tiimiä, joka tuottaa erilaisia dataan perustuvia palveluita yrityksen sisäiseen käyttöön. Palvelut voivat koskea esimerkiksi asiakas- tai sijoitusdatan perusteella kehitettäviä reaaliaikaisia palveluita ja tulet käsittelemään muun muassa asiakaskäyttäytymiseen liittyvää dataa. Työtehtäviisi kuuluu dataelementtien tuottaminen palveluja varten ja toimit tiiviissä yhteistyössä tiimin kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Tämän lisäksi tulet osallistumaan myös ylläpidollisiin tehtäviin ja tietokantataulujen tuottamiseen.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään alan asiantuntijaksi, osaavan tiimin tukemana.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulutausta. Sinulla on aiempaa ohjelmistokehityskokemusta (esim. Python) ja tuntemusta API-rajapinnoista (REST) esimerkiksi harrastusten tai kouluprojektien kautta. Tehtävä ei edellytä aiempaa työkokemusta vaan ratkaisevampaa on vahva halu kehittyä alan ammattilaiseksi! Työntekijänä olet reipas ja oma-aloitteinen. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot etkä pelkää tuoda esille omia ideoitasi. Tämän lisäksi tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulutausta
  • Kokemusta ohjelmoinnista esimerkiksi henkilökohtaisista projekteista (esim. Python, SQL)
  • Tuntemusta API-rajapinnoista (REST) esimerkiksi opintojen parista
  • Vahva kiinnostus alaa kohtaan ja halu kehittyä alan asiantuntijaksi
  • Reipas ja oma-aloitteinen työskentelytapa
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-machine-learning-engineer-helsinkiin-python-sql/14999411

Aloitus: Tammi-helmikuu

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.12.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on suomalainen pankki- ja rahoitusalan palveluita tuottava yritys, jonka toimitilat sijaitsevat Vallilassa.