Jr. ohjelmistokehittäjä (C#) integraatio- ja sovellusratkaisuiden kehitystehtäviin

Jos ketterä kehitys, Microsoft-teknologiat ja cloud kiinnostavat, jatka lukemista. Etsimme nyt Solteqille Junior ohjelmistokehittäjää Vantaalle. Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden Microsoft-ammattilaiseksi, emmekä edellytä sinulta aiempaa työkokemusta. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior ohjelmistokehittäjää Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Solteq Oyj:lle.

TYÖTEHTÄVÄT

Työllistyt osaksi Solteqin integraatio- ja sovellusratkaisuiden kehitystiimiä. Tiimin kehittäjänä osallistut Microsoft-teknologioihin perustuviin järjestelmähankkeisiin sekä tietojärjestelmien ylläpitoon että kehittämiseen. Työskentelet fullstack-kehittäjänä oman osaamisesi mukaisella painotuksella.
Työssäsi käytettäviä teknologioita: C#, ASP.NET MVC, HTML5, CSS3, Javascript ja jQuery.

Tässä roolissa painopiste on vahvasti uuden kehittämisessä ja kehitys tapahtuu pilviympäristössä. Rooli tarjoaa Microsoft -teknologioista kiinnostuneelle IT-osaajalle erinomaisen mahdollisuuden päästä kehittämään taitojaan osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on IT-alan vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä korkeakouluopiskelija, jolta löytyy harrastuneisuutta ohjelmistokehityksen parista. C# on teknologiana sinulle tuttu koulusta sekä omista projekteista. Lisäksi hallitset perustasolla myös web-teknologiat. Persoonana olet avoin ja oma-aloitteinen tiimityöskentelijä ja uskallat pyytää tarvittaessa myös apua. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Soveltuva IT-alan koulutus (mieluiten korkeakoulu)
-Osaamista C#sta ja perusosaaminen web-teknologioista
-Hyvät tiimityöskentelytaidot
-Avoin ja oma-aloitteinen asenne
-Hyvät kommunikointitaidot sekä suomeksi ja englanniksi

Eduksi katsomme osaamisen Microsoft-teknologioista ja pilviteknologioista. Nämä taidot on kuitenkin opittavissa ja uskomme oikean asenteen kantavan pitkälle.

Lisääthän hakemukseesi portfoliosi ja/tai GitHub-linkkisi.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 12kk, jonka jälkeen rekrytoituminen todennäköistä

Paikka: Vantaa, joustavat etätyömahdollisuudet perehdytyksen jälkeen

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 24.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa https://www.academicwork.fi.
Hae täältä:

https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-ohjelmistokehittaja-c-integraatio-ja-sovellusratkaisuiden-kehitystehtaviin/14997769

INFOA ASIAKKAASTA

Solteq Oyj on monikanavaisen ja digitaalisen kaupankäynnin näkemyksellinen asiantuntija ja palvelukumppani hankinnan, kivijalan ja verkkoliiketoiminnan alueella. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille kaikki heidän tarvitsemat ohjelmistoratkaisut ydinliiketoiminnan kehittämisen tueksi niin kaupan, palveluiden ja teollisuuden toimialoilla. Tällä hetkellä yritys työllistää n. 500 asiantuntijaa ja vuosittainen liikevaihto on noin 68 miljoonaa eroa. Toimintaa on kolmessa eri maassa ja toimituksia tehdään Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Australiaan.

Tässä toimiva linkki työpaikkailmoitukseen ja hakemiseen: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-ohjelmistokehittaja-c-integraatio-ja-sovellusratkaisuiden-kehitystehtaviin/14997914