Jr. Ohjelmistokehittäjä konsultointitehtäviin!

Jr. Ohjelmistokehittäjä konsultointitehtäviin!

Valmistutko tänä kesänä IT-alalta ja haluat päästä työskentelemään konsulttina asiakasprojektien parissa? Konsulttina SQS:llä saat kattavan perehdytyksen Etelä-Afrikassa ja mahdollisuuden työskennellä kansainvälisesti. Jos kiinnostuit, lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Ohjelmistokehittäjää Helsinkiin!
Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään SQS Software Quality Systems Sweden Ab:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään konsulttina erilaisten toimeksiantojen parissa koko Suomen alueella – osaamisesi karttuessa voit päästä työskentelemään toimeksiantojen parissa myös kansainvälisesti. Konsernissa työskentelee kanssasi 5000 kollegaa, jotka ovat ohjelmistotestauksen ja laadunvarmistuksen asiantuntijoita.
Projektit ja käyttämäsi teknologiat määräytyvät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tämä on erinomainen mahdollisuus kehittää taitoja kansainvälisessä ympäristössä ohjelmistokehityksen konsultointitehtävissä. Perehdytys kestää kolme viikkoa ja järjestetään Etelä-Afrikassa, minkä jälkeen saat lisää onboarding-koulutusta Suomessa. Koulutuksesi jälkeen osallistut asiakkaiden toimeksiantoihin ohjelmistokehityksen konsulttina. Työskentelet asiakkaiden toimitiloissa, jotka voivat sijaita missä päin Suomea tahansa.
Tämä on erinomainen mahdollisuus vastavalmistuneelle osaajalle kehittää asiantuntijuutta haastavissa konsultointitehtävissä!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet valmistunut ennen työn aloitusta IT-alalta ja motivoitunut kehittämään osaamistasi työn puolella. Työntekijänä olet itsenäinen ja ymmärrät liiketoimintaa.
Ideaalihakijallamme on:
-Erinomaiset ohjelmointitaidot
-Ymmärrys testauksen ja laadunvarmistuksen tärkeydestä
-Soveltuva IT-alan koulutus
-Suomen ja englannin kielen sujuva kirjallinen sekä suullinen taito

Eduksi katsotaan, jos sinulla on 0,5-1 vuotta työkokemusta ohjelmistokehityksestä tai konsultointitehtävistä.
Aloitus: Heinäkuussa 2018
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: Vakituinen
Paikka: Helsinki + muu Suomi
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaistu: 22.1.2018.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA
Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.
Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.
Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
SQS Group on maailman suurin ohjelmoinnin testauksen sekä laadunvarmistuksen toimittaja. SQS harjoittaa menestyksekästä konsultointitoimintaa ja koulutusta alalla. Yrityksen kilpailuetu on kokemus ja osaaminen, mitä he ovat kartuttaneet viimeisen 30 vuoden aikana toimialalta.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-ohjelmistokehittaja-konsultointitehtaviin/15000538