Jr. Palvelupäällikkö järjestelmän ylläpitoon MTV Oy:lle

Kiinnostaako sinua työskentely vastuullisissa tehtävissä kansainvälisessä työympäristössä Pöllölaaksossa? Onko sinulla ymmärrystä REST API-rajapinnoista, ketterä ote työntekoon sekä intohimo oppia jatkuvasti uutta? Haemme nyt oma-aloitteista Jr. Palvelupäällikköä MTV Oy:lle Helsinkiin! Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme prosessissa heti sopivien hakijoiden haettua paikkaa!

Kuvaus

Academic Work etsii osa-aikaista Jr. Palvelupäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina MTV Oy:llä.

Työtehtävä

Tässä tehtävässä työtehtäviisi kuuluu MTV:n yhden keskeisimmän toiminnanohjausjärjestelmän (suunnittelujärjestelmä) ylläpito. Toimit rajapinnassa loppukäyttäjien suuntaan sekä järjestelmän toimittajan suuntaan. Toimenkuvaasi kuuluu myös REST API:en konfigurointi parhaillaan käynnissä olevaan projektiin liittyen. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluu pienten muutosten tekemistä järjestelmiin, niiden raportointia sekä pienten liittymien tekemistä.

Tehtävä sisältää myös matkustamista Euroopassa (1-2 päivän työmatkoja) ja pääset työskentelemään kansainvälisessä yhteistyössä mielenkiintoisten työtehtävien ja projektien parissa tunnetussa suomalaisessa media-alan yhtiössä!

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva teknillisen koulutustaustan opinnot loppusuoralla (AMK tai yliopisto). Sinulla on jonkinlaista osaamista REST API-rajapinnoista, XML-rakenteista sekä relaatiotietokantojen rakenteista. Tämän lisäksi hallitset myös Windows-työkalut ja omaat ymmärryksen ohjelmoinnin perusteista. Etsimällämme henkilöllä on oma-aloitteinen sekä vastuullinen työote ja kyky ohjata proaktiivisesti omaa työskentelyä. Sinulla on palava intohimo oppia jatkuvasti uutta ja omaat myös ketterän asenteen kaikkeen tekemiseen. Työnkuvaasi sisältyy matkustamista ja kansainvälistä yhteistyötä, joten sujuva suomen ja englannin kielen taito ovat vaatimuksena tehtävään. Aiempaa vastaavaa työkokemusta ei kuitenkaan vaadita, vaan tässä tehtävässä osaaminen ja asenne ratkaisee!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva teknillinen koulutustausta (AMK tai yliopisto)

  • Jonkinlainen osaaminen REST API-rajapinnoista

  • Ymmärrys XML-rakenteista

  • Ymmärrystä ohjelmoinnin perusteista ja relaatiotietokantojen rakenteista

  • Osaamista Windows-työkaluista

  • Omatoiminen ja vastuullinen työote sekä intohimo oppia jatkuvasti uutta

  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian tammikuun 2019 aikana

Työmäärä: Osa-aika, 30-37,5h / viikko

Kesto: 30.9.2019 asti, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 2.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

MTV Oy on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta. MTV:llä arvostetaan yhteistyötä ja koetaan, että siinä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa. Yksi MTV:n arvoista on: ”Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista”.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-palvelupaallikko-jarjestelman-yllapitoon-mtv-oylle/15019339