Jr. Palvelupäällikkö lähitukeen MTV Oy:lle

Kiinnostaako sinua työ, jossa pääset työskentelemään IT-laitteiden parissa osana rentoa ja mukavaa tiimiä? MTV tarjoaa näköalapaikan modernin työympäristön kehittämiseen sekä jatkuvasti muuttuvan työympäristön. Haemme ongelmanratkaisukykyistä, positiivista ja hieman jo aiempaa työkokemusta IT:n parissa omaavaa henkilöä työskentelemään loppukäyttäjäpalveluiden koordinoimisen parissa. Mikäli tunnistit itsesi, jatka lukemista!

Kuvaus
Academic Work etsii osa-aikaista Jr. Palvelupäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä MTV Oy.

Työtehtävä
Tässä tehtävässä työskentelet läheisesti muiden tiimien kanssa auttaen heitä IT-laiteongelmissa ja koordinoit ulkoistettua Service Deskiä. Kuulut tiimiin, joka vastaa loppukäyttäjäpalveluista IT-laitteiden osalta ja autat erityisesti tiimin palvelupäällikköä. Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä työskentelemään oma-aloitteisesti hektisessä ympäristössä sekä motivoidut tiimityöskentelystä. Kyseessä on uusi rooli, joten pääset vaikuttamaan omiin työtehtäviisi sekä urakehitykseesi oman osaamisesi mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:

Service Deskin koordinointia ja ohjeistamista
Käyttäjien opastamista
Dokumentointia
Laiteinventaarion tekemistä
Tehtävä sopii sinulle, joka olet innostunut kehittämään omaa osaamistasi IT-laitteiden parissa. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia ja räätälöidä työtehtävät oman osaamisesi mukaan. Asiakasyrityksemme on mielenkiintoisella toimialalla ja tarjoaa näköalapaikan modernin työympäristön kehittämiseen.

Etsimämme henkilö on
Etsimällämme henkilöllä on jo hieman aiempaa IT-työkokemusta esimerkiksi Service Deskin tai Onsite työskentelyn parista sekä ymmärrystä IT-laitteista. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä kommunikointitaitoja sekä oma-aloitteista ja joustavaa työotetta. Sinulla pysyy langat käsissä hektisessä ympäristössäkin ja suhtaudut työhösi positiivisella asenteella.

Etsimällämme henkilöllä on:

Soveltuva teknillinen koulutus
Hieman aiempaa työkokemusta IT-laitteiden parissa
Office365 tuotteiden- ja Windows käyttöjärjestelmän osaamista
Oma-aloitteinen, joustava ja positiivinen työote
Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen jatko mahdollinen

Paikka: Ilmala, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Hae paikkaa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-palvelupaallikko-lahitukeen-mtv-oylle/15020469

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [esp02@academicwork.fi]. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme [https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi]

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa [www.academicwork.fi].

Muuta tietoa
MTV Oy on suomalainen mediayhtiö, jonka juuret ulottuvat tv-toiminnan alkuvuosikymmeniin 1950-luvun Suomessa. Pienestä toimijasta on kasvanut mediayhtiö joka uutisoi, viihdyttää ja luo elämyksiä 24 tuntia vuorokaudessa. MTV3, Sub ja AVA ovat koko kansan tuntemia maksuttomia tv-kanavia. MTV Katsomo tarjoaa MTV:n kanavien ohjelmat katsottaviksi verkossa. Arvostamme lahjakkuutta ja luovuutta. MTV:llä arvostetaan yhteistyötä ja koetaan, että siinä on voimaa ja yhdessä tekeminen on palkitsevampaa. Yksi MTV:n arvoista on: ”Mittaamme edistystämme tarkasti, juhlimme voittoja ja opimme epäonnistumisista”.