Jr. Planning Specialist taloushallinnon suunnittelujärjestelmien ylläpitoon

Onko sinulla kaupallinen korkeakoulututkinto ja hieman aiempaa tuntemusta taloushallinnon suunnittelujärjestelmistä esimerkiksi opintojen parista? Haluatko päästä kehittymään taloushallinnon suunnittelujärjestelmien asiantuntijaksi niiden kehityksen ja ylläpidon parissa, osaavan tiimin tukemana?
Enfo Oyj etsii nyt kehittymishaluista Jr. Planning Specialistia monipuolisiin taloudensuunnittelujärjestelmien ylläpidon tehtäviin Espoon Leppävaaraan. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Planning Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Enfo Oyj:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään taloushallinnon suunnittelujärjestelmien kehitystehtävien ja ylläpidon parissa. Työtehtäviisi kuuluvat asiakasyritysten suunnittelujärjestelmien ylläpitäminen sekä järjestelmiin tarvittava pienkehitys. Tämän lisäksi työtehtäviisi kuuluvat lisäksi uusien taloushallinnon järjestelmäprojektien toteutus sekä niiden testaukseen osallistuminen. Kokemuksesi tarttuessa sinulla on mahdollisuus edetä konsultoivaan asiantuntija- tai projektipäällikkörooliin.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • taloushallinnon suunnittelujärjestelmien ylläpidon tehtävät
  • uusien järjestelmien käyttöönotto
  • pienkehitystoimeksiannot

Tehtävä sopii sinulle joka haluat työskennellä teknisessä roolissa taloushallinnon järjestelmien parissa ja etsit mahdollisuutta päästä kerryttämään arvokasta käytännön kokemusta alalla. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään alan asiantuntijarooliin, osana osaavaa tiimiä.

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kaupallinen korkeakoulututkinto. Sinulla on ainakin hieman aiempaa tuntemusta yritystason suorituskyvyn johtamisesta tai taloushallinnon suunnittelujärjestelmistä esimerkiksi opintojen parista. Omaat aiempaa työkokemusta taloushallinnon parista esimerkiksi controllerin tai taloushallinnon assistentin roolissa. Sinulla on kova halu kehittää osaamistasi ja kyky oppia nopeasti. Sinulla on oma-aloitteinen ja käytännönläheinen työskentelytapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen korkeakoulututkinto
  • Aiempaa työkokemusta taloushallinnosta, esimerkiksi controllerin tai taloushallinnon assistentin roolissa
  • Hieman aiempaa tuntemusta yritystason suorituskyvyn johtamisesta tai taloushallinnon suunnittelujärjestelmistä esimerkiksi opintojen parista
  • Halu kehittyä suunnittelujärjestelmien asiantuntijaksi
  • Oma-aloitteinen ja käytännönläheinen asenne työntekoon
  • Hyvä stressinsietokyky
  • Sujuva suomen sekä englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta IBM TM1, Anaplan tai vastaavista järjestelmästä. Myös ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elo- Syyskuu 2017
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: Vakituinen
Paikka: Espoo
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 1.8.2017

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-planning-specialist-taloushallinnon-suunnittelujarjestelmien-yllapitoon/14991598

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Enfo luo innovatiivisia, digitaalisia ratkaisuja asiakkaidensa liiketoiminnan kehittämiseksi, innovoinniksi sekä parantamiseksi. Liiketoiminnan tuntemuksen, teknisen ammattitaidon sekä kehittyneiden työskentelytapojen avulla kehitämme informaatiovirtoja ja IT-ratkaisuja, jotta asiakasyrityksemme pääsevät osaksi digitalisoitunutta maailmaa ja kykenevät tuottamaan tuloksia ja ammattitaitoa asiakkailleen. Enfo koostuu 1000 asiantuntijoista Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 128 miljoonaa euroa.

Lisätietoa löydät yrityksen verkkosivuilta: enfogroup.com