Jr. Sales Manager Digitan uuteen palvelukonseptiin Helsinkiin

Oletko kiinnostunut teknisestä myynnistä? Haluatko päästä luomaan täysin uutta palvelukonseptia vakavaraisessa yrityksessä? Oletko energinen, sosiaalinen ja etsit kenties ensimmäistä vakituista työtä valmistumisesi jälkeen ja palat halusta näyttää osaamisesi teknisessä myynnissä? Saatat olla etsimämme henkilö!

KUVAUS

Etsimme kokoaikaista Jr. Sales Manageria Digitalle Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Digitalle ja työskentelemään heidän täysin uuden konseptin parissa. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset osaksi Digitan uutta Datacenter-palveluiden tiimiä, jossa tehtävänäsi on myydä Digitan uutta konesalipalvelua sekä suomalaisille, että kansainvälisille yrityksille. Koska palvelua on vastikään alettu kasvattaa, tulet työskentelemään mielenkiintoisessa startup-henkisessä ympäristössä, kuitenkin hyvin vakavaraisen yrityksen sisällä. Tulet yhdessä tiimisi kanssa sekä itsenäisesti löytämään parhaat markkinointikanavat, koordinoit yhteistyötä buukkauspalvelun kanssa sekä luonnollisesti kontaktoit ja tapaat asiakkaita myydäksesi uuden palvelun heille.

Työtehtäviisi kuuluu:

-Konsultoiva myynti – löydät parhaan ratkaisun asiakkaalle
-Parhaiden markkinointikanavien löytäminen itsenäisesti sekä osana tiimiä
-Liidien generointi itsenäisesti sekä palkatun buukkauspalvelun avulla
-Asiakkaiden kontaktointi Suomessa ja ulkomailla
-Asiakkaiden tapaaminen ja konetilojen esittely pääkaupunkiseudulla sekä tarvittaessa muualla Suomessa

Tehtävä sopii sinulle joka haluat päästä kehittymään teknisessä myynnissä sekä samalla kasvattamaan uutta konseptia hyvin tunnetussa ja vakavaraisessa yrityksessä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai jo hieman työkokemusta saanut tuleva myynnin tai teknisen alan ammattilainen. Kokemus/opinnot tekniikan tai IT:n parissa katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, kunhan olet tekniikan palveluista kiinnostunut. Luonteeltasi olet sosiaalinen, energinen ja valmis edistämään käynnissä olevaa kulttuurimuutosta omalla positiivisella ja aikaansaavalla asenteellasi. Tulet saamaan täyden tuen kasvullesi, mutta pystyt myös toimimaan itsenäisesti. Lisäksi puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea, että englantia, sillä tulet toimimaan myös kansainvälisten asiakkaiden kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Kaupallisen, IT- tai tekniikan alan koulutus
-Jonkin verran työkokemusta myynnistä tai tekniseltä alalta
-Vahva kiinnostus myyntiä ja teknisiä palveluita kohtaan
-Olet sosiaalinen, energinen ja aikaansaava
-Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea, että englantia

Jos palat halusta päästä kasvattamaan uutta palvelukonseptia sekä omia myyntitaitojasi mielenkiintoisella alalla, on tämä sinun mahdollisuutesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevasta linkistä, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

HAKEMUKSET TÄÄLTÄ

Aloitus: Mahdollisimman pian/Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Täysiaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Pasila, Helsinki

Palkka: Pohja + provisio

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Digita välittää radio- ja tv-ohjelmat luotettavasti kaikille suomalaisille vuoden jokaisena päivänä. Viimeisimmän digitaalisen tekniikan soveltajana kehitämme ja tarjoamme myös monipuolisia internet-tv- ja radiopalveluita. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluvat kattavaan verkkoomme pohjautuvat IoT-palvelut sekä huippuluokan DataCenter-palvelut. Asiakkaamme ovat parhaita sisältöjä tarjoavia mediayhtiöitä sekä mobiili- ja laajakaistaoperaattoreita.