Jr. Sovelluskehittäjä .NET-kehitystyöhön ja ylläpitoon Helsinkiin

Kiinnostaako urapolun aloittaminen kansainvälisessä IT-konsultointiyrityksessä? Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-alan tuleva ammattilainen? Etsimme nyt kokoaikaista Junior Sovelluskehittäjää toimimaan .NET-kehitystyön sekä ylläpidon parissa Helsingissä. Edellytämme tuntemusta .NET-arkkitehtuurista, C#-kielestä sekä SQL-tietokannoista, ja tämä kokemus voi olla harrastuneisuuden tai koulun kautta hankittua. Mikäli haluat tietää lisää, jatkathan lukemista ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Sovelluskehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior Sovelluskehittäjän roolissa tulet kehittämään ja ylläpitämään asiakasyrityksemme .NET-arkkitehtuuriin toteutettuja ohjelmistoja yrityksen asiakkaille, jotka toimivat pääasiassa vakuutus- ja finanssialalla. Pääset osallistumaan ohjelmistokehitysprosessiin monipuolisesti määrittely-, suunnittelu- sekä toteutusrooleissa. Ohjelmistokehitystä tehdään sekä ketterin että perinteisin menetelmin. Oman tiimisi lisäksi tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä muiden tiimien sekä asiakkaan edustajien kanssa. Pääset mukaan asiantuntevaan, kasvavaan ja menestyvään organisaatioon, jossa saat mukavat ja osaavat työkaverit ja koulutusmahdollisuudet.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut suuren talon tarjoamista uramahdollisuuksista. Tämän lisäksi pääset seuraamaan mitä Suomen vakuutusalan pelikentässä tapahtuu juuri nyt. Aloitamme haastattelut sopivien henkilöiden haettua tehtävää, joten hae paikkaa jo tänään!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on opintojensa loppuvaiheessa oleva tai vastavalmistunut IT-alan opiskelija. Edellytämme, että sinulla on kokemusta .NET-arkkitehtuurista sekä C# -teknologiasta joko koulun, harrastuneisuuden tai työn kautta. Tämän lisäksi SQL-tietokannat ovat sinulle tuttuja. Työntekijänä koet olevasi oma-aloitteinen ja jämäkkä sekä omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Edellytämme, että kommunikoit hyvin suomen kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Työtehtävään soveltuva IT-alan koulutus (AMK tai yliopisto)
- Kokemusta .NET-arkkitehtuurista sekä C# -kielestä
- Tietokantaosaamista (SQL)
- Oma-aloitteinen ja jämäkkä työote
- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- Hyvä suomen kieli

Eduksi katsotaan:
- Kokemus seuraavista; SSIS, WCF, Team Foundation Server, Visual Studio, IIS.
- Osaaminen moderneista web-teknologioista
- Vakuutus- tai finanssitoimialan osaaminen
Jos sinulta löytyy Github-tili, ilmoitathan sen meille hakemuksessasi. Tässä työtehtävässä on mahdollista suorittaa myös työharjoittelu.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian, vuoden 2017 puolella
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 14.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!