Jr. Specialist tietovarastoinnin ja raportoinnin tehtäviin Espooseen

Onko sinulla koulutustausta ammatti- tai teknisestä korkeakoulusta? Ja olet kiinnostunut tiedon hallinnasta, tietokannoista sekä pilviteknologioista? Enfo Oyj etsii nyt kokoaikaista Jr. Specialistia mielenkiintoisiin tietovarastoinnin ja raportoinnin tehtäviin Espoon Leppävaaraan. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, tärkeintä on halu kehittyä! Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Specialistia Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Enfo Oyj:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään tietovarastoinnin sekä raportoinnin monipuolisissa tehtäväkentässä. Tehtäviisi kuuluvat asiakasyritysten järjestelmiin liittyvät ylläpidon ja kehittämisen toimeksiantojen suorittaminen sekä tietovarastoalustojen teknisten asioiden selvittäminen. Kun sinulle on kertynyt tarpeeksi tarvittavaa kokemusta, pääset toimimaan itsenäisesti asiantuntija- ja projektitehtävissä tietovaraston ja raportoinnin parissa. Tehtävässä tulet pääsääntöisesti käyttämään Microsoftin ja IBM:n teknologioita ja tulet saamaan kattavan koulutuksen käytettäviin teknologioihin. Halutessasi pääset etenemään myös projektipäällikön rooliin.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut tiedon hallinnasta, tietokannoista sekä taloushallinnon järjestelmistä, ja haluat päästä kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten työtehtävien parissa, osaavan tiimin tukemana. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden edetä esimerkiksi asiantuntija- tai projektipäällikkörooliin.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tekninen tausta joko ammatti- tai korkeakoulun puolelta. Sinulla on hieman aiempaa tuntemusta tietovarasto- ja/tai raportointijärjestelmistä esimerkiksi opintojen parista sekä omaat hyvät IT-taidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä johtaa omaa työtään sekä kykyä työskennellä ryhmässä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteinen työskentelytapa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tekninen tutkinto joko ammatti- tai korkeakoulun puolelta
  • Hieman aiempaa tuntemusta tietovarasto- ja/tai raportointijärjestelmistä esimerkiksi opintojen parista
  • Tuntemusta/kiinnostusta Microsoftin: (SSIS, SQL Server, Power BI, Azure) tai IBM (DataStage, Cognos BI, Bluemix) teknologioista
  • Halu kehittyä asiantuntijaksi DW/BI/Big Data-teknologioissa
  • Hyvä stressinsietokyky
  • Hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky johtaa omaa työtään
  • Sujuvat suomen sekä englannin kielen taidot

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta ohjelmoinnista ja/tai ohjelmistokehityksestä. Katsomme eduksi myös ruotsin kielen taidon.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elo-Syyskuu 2017
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: Vakituinen
Paikka: Espoo, Leppävaara
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 31.7.2017

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-specialist-tietovarastoinnin-ja-raportoinnin-tehtaviin-espooseen/14991600

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Enfo luo innovatiivisia, digitaalisia ratkaisuja asiakkaidensa liiketoiminnan kehittämiseksi, innovoinniksi sekä parantamiseksi. Liiketoiminnan tuntemuksen, teknisen ammattitaidon sekä kehittyneiden työskentelytapojen avulla kehitämme informaatio virtoja ja IT-ratkaisuja jotta asiakasyrityksemme pääsevät osaksi digitalisoitunutta maailmaa ja kykenevät tuottamaan tuloksia ja ammattitaitoa asiakkailleen. Enfo koostuu 1000 asiantuntijoista Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli 128 miljoonaa euroa.

Lisätietoa löydät yrityksen verkkosivuilta enfogroup.com