Junior Android Developer Helsinkiin

Haluatko olla osana innostavaa ja modernia alaa? Onko natiivi Android-kehitys sinulle tuttua työelämästä ja oletko kiinnostunut käyttämään uusinta Java-teknologiaa? Tässä työssä pääset toimimaan osana maineikasta, kansainvälistä yritystä ja itse vaikuttamaan työtehtäviisi oman osaamisesi mukaan! Vaatimuksena tässä tehtävässä on, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta Android-kehityksestä.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Android Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior Android Developerina tulet työskentelemään mobiilipalveluiden kehityksen parissa. Työtehtävät sisältävät mobiilisovellusten luomista ja responsiivisten websovellusten kehittämistä. Työssäsi tulet käyttämään sekä Androidia, että uusimpia Java-teknologioita. Tässä positiossa pääset oman halusi mukaan kehittymään esimerkiksi Scrum Masteriksi tai esimerkiksi syventymään Android-kehitykseen. Pääset työskentelemään vaihtuvaan ympäristöön ja olemaan osana kansainvälisiä projekteja.

Asiakasyrityksemme tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet ja voit edetä esimerkiksi iOS-kehittäjäksi. Tässä työssä voit myös keskustella jatkosta tai rekrytoitumisesta asiakasyritykseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta ja natiivitason Android-kehittäjän taidot. Työkokemusta on jo kertynyt noin vuoden ajalta Android-kehittämisen saralla ja pystyt työskentelemään sujuvasti sekä suomeksi, että englanniksi. Persoonana olet positiivinen, sosiaalinen ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa työympäristössä.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (AMK/Yliopisto)
Noin vuoden työkokemus Android-kehityksestä
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Sosiaalinen ja reipas persoona
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Java-teknologioista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan

Työmäärä: kokoaika

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen todennäköinen rekrytoituminen asiakasyritykseemme

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.8.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

Hae työpaikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-android-developer-helsinkiin/14991865