Junior Back-end kehittäjä Helsinkiin

Oletko opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut ohjelmistokehittäjä, ja etsit ehkä ensimmäistä oman alan työpaikkaasi ohjelmistokehityksen parista? Tässä tehtävässä emme odota aikaisempaa työkokemusta, vaan että koet hallitsevasi back-end kehityksen, ainakin yhdellä ohjelmointikielellä.

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistokehittäjää Helsinkiin! Määräaikaisuuden aikana on mahdollista keskustella rekrytoitumisesta vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä emme etsi tekijää joka on kiinnostunut uusista teknologioista ja kuumimmasta trendeistä, vaan koodaria joka koodaa kielellä kuin kielellä. Etsimme sinua joka haluat oppia työelämästä katoamassa olevaa osaamista, minkä varassa suuret yhteiskunnallisesti merkittävät järjestelmät edelleen lepäävät.

Etsimme ohjelmistokehittäjää opettelemaan CoolGen ja Cobol –ohjelmointikielet sekä tekemään olemassa olevien järjestelmien kehitystä näillä kielillä.

Miksi kiinnostuisit tehtävästä?

  • Tarjoamme koulutusta taitoon, mitä ei enää koulussa opeteta
  • Näiden kielien päällä lepää vielä ihmisten arkisessa käytössä olevia järjestelmiä, mutta niiden osaaminen on katoamassa työmarkkinoilta
  • Pääset kansainväliseen yritykseen töihin, joka tarjoaa tukea ja kehitysmahdollisuuksia tulevaisuudessa. Tehtävässä on mahdollisuus kasvaa Lead rooliin tai Scrum Masteriksi, mikäli olet sellaisesta urasta kiinnostunut
  • Emme vaadi aikaisempaa työkokemusta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö ymmärtää back-end koodauksen logiikan, josta on osoituksena että osaat ohjelmoida ainakin yhdellä back-end kielellä. Lisäksi odotamme, että pystyt kommunikoimaan niin suomeksi kuin englanniksikin tarvittaessa, sillä olet jonkun verran yhteydessä Intiassa työskenteleviin kollegoihisi.

Huom: Jos satut olemaan kokenut Gen tai Cobol konkari, niin meillä on tarjota haasteita myös sinulle!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kuukautta, jonka aikana mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta asiakasyritykseen.

Paikka: Helsinki, hyvin kulkuyhteyksien päässä.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii innokkaita tulevaisuuden tekijöitä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.

HAE TÄÄLTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-back-end-kehittaja-helsinkiin/14994870