Junior BI-konsultti Houston Analyticsille Helsinkiin

Houston Analytics on tiedolla johtamisen ammattilaisten perustama analytiikkatalo, joka tarjoaa yrityksille ketterän tavan hyödyntää dataa ja analytiikkaa päätöksenteossa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Tässä yrityksessä pääset analyyttisen raportoinnin ytimeen asiakasrajapinnassa. Oletko sinä se henkilö, joka saa kaiken olemassa olevan datan oikeaan muotoon yritysten kehitystyötä varten? Haluatko osaksi tätä nykyaikaista yritystä? Lue eteenpäin ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior BI-konsulttia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Houston Analyticsillä.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä työssä pääasiallisena tehtävänäsi on miettiä, miten erilaisia raportteja luodaan eri tilanteita varten, miltä ne näyttävät ja miten ne vastaavat asiakkaan tarpeisiin. Olet mukana asiakasprojekteissa, joissa tehtävänäsi on ymmärtää asiakkaan tarpeet, kehittää ja visualisoida olemassa olevaa dataa siten, että asiakas voi hyödyntää sitä. Konsultoit asiakasta kokonaisvaltaisesti business intelligencen hyödyntämisestä heidän liiketoiminnassaan. Työskentelet Houston Analyticsin eri palveluiden parissa, esimerkiksi Armstrong One -pilvipalvelun raportoinnin kehittämisessä. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä yritykseen, joka on nopeasti kasvava, joustava, ja jossa jokainen pääsee eturintamassa ratkomaan haasteita asiakkaan kanssa. Saat tukea myös muilta tiimin jäseniltä.

Houston Analytics on IBM partner, joten tässä tehtävässä koulutusmahdollisuutesi ovat hyvät ja sinulla on mahdollisuus suorittaa eri sertifikaatteja. Jos analytiikka päätöksenteossa ja yritystoiminnan kehittämisessä kiinnostaa, voi tämä olla juuri sinun paikkasi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta, esimerkiksi tietojenkäsittelystä, matematiikasta, tilastotieteistä tai kaupalliselta alalta – yhtä oikeaa koulutusta tehtävään ei ole. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta raportoinnista. Olet työssäsi analysoinut dataa ja muodostanut erilaisia raportteja liiketoiminnan kehittämistä varten, nämä voivat olla talouden lukuja, markkinointianalytiikkaa tai projektikohtaisia laskelmia.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva koulutus
  • Tietokantaosaaminen, esim. SQL
  • Aiempaa kokemusta raportoinnista ja analysoinnista
  • Innostus uuden oppimisesta, ongelmanratkaisukykyä ja itseohjautuva työtapa
    -Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12 kk, mahdollisuus keskustella rekrytoinnista Houstonille määräajan jälkeen
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 26.9.2017

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-bi-konsultti-houston-analyticsille-helsinkiin/14994196

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Houston Analytics on tiedolla johtamisen ammattilaisten perustama analytiikkatalo, joka tarjoaa analyyseja liiketoiminnan päätöksentekoon ja yritystoiminnan kehittämiseen. Houston Analyticsilla on yhteensä 100+ valmista analytiikkaprosessia sekä kokemusta 10 eri toimialalta.

Armstrong One on pilvipohjainen palvelu, jossa asiakkaan valittavana on 24 valmista markkinointikonseptia, joiden perustana on ennustava analytiikka. Armstrong One yhdistää ennakoivan data-analyysin sekä tekoälyn omni-kanavaisen sisällönprosessointinsa ansiosta.