Junior Cloud Developer

Etsimme Junior Cloud Developeria, jolla on ohjelmointiosaamista pilviympäristössä sekä ymmärrystä AWS:stä tai MS Azuresta. Tässä tehtävässä pääset rikkomaan rajojasi analytiikkaratkaisujen toteuttamisen ja osaamisesi mukaan mahdollisesti suunnittelun parissa. Voit olla it-alalle valmistumassa oleva tai vastavalmistunut pilviteknologioista kiinnostunut ja harrastunut juniori, joka etsii ensimmäistä tai toista työpaikkaansa tai jo hieman työkokemusta omaava osaaja. Asiakkaamme on rekrytoimassa useita henkilöitä, joten sinun osaamiselle ja taustalle sopiva rooli löytyy varmasti!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Cloud Developeria 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin! Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä vastaat osana tiimiä analytiikkaratkaisujen toteuttamisesta pilvipohjaisiin Amazon (AWS) ja Microsoft (Azure) ympäristöihin. Osaamisesi mukaan pääset myös osallistumaan ratkaisujen suunnitteluun. Lisäksi toimenkuvaasi kuuluu tietokantojen ja tietomallien kehittäminen analytiikan ratkaisuiden suunnittelun vaatimalla tavalla. Perinteisten kantojen lisäksi tulet hyödyntämään NoSQL –kantoja ja Big Data -arkkitehtuuria.

Työsi teknologisen ympäristönä toimivat AWS-pohjaiset työvälineet sekä Azure ja erityisesti Azure DW ja Azure IOT ympäristöt.

Tehtävä sopii sinulle joka haluat haastaa kykysi analytiikkaratkaisujen toteutuksen parissa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta opintojen, harrastusten tai työn kautta cloud–arkkitehtuureista sekä ohjelmoinnista pilviympäristössä. Voit olla it-alalle valmistumassa oleva tai vastavalmistunut pilviteknologioista kiinnostunut ja harrastunut juniori, joka etsii ensimmäistä tai toista työpaikkaansa tai jo hieman työkokemusta omaava osaaja. Asiakkaamme on rekrytoimassa useita henkilöitä, joten sinun osaamiselle ja taustalle sopiva rooli löytyy varmasti!

Asiakkaalla on käytössä AWS ja MS Azure ympäristöt. Odotamme kokemusta vain toisesta näistä. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

-Tehtävään soveltuva koulutus, amk tai ylempi
-Ohjelmointiosaaminen AWS tai MS Azure –ympäristöissä
-Sujuva suomi ja hyvä englanti (kirjallinen sekä suullinen)

Eduksi katsotaan data-analytiikka osaaminen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kk

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.2.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Heillä on 68 000 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti ja Suomessa he työllistävät yli 3 200 henkilöä 17 paikkakunnalla. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

Linkki ilmoitukseen: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/tuleva-pilviguru-analytiikkaratkaisujen-pariin/14983762