Junior Cloud Specialist Atealle

Nyt sinulla on mahdollisuus kasvaa pilviteknologioiden ja automaation asiantuntijaksi IT-infrapalveluiden alan johtavassa yrityksessä Atea Oy:ssä! Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, tärkeintä on vahva motivaatio alaa kohtaan. Monipuolisessa tehtävässä pääset kokeneen tiimin jäsenenä etenemään urallasi ja kehittämään organisaatiota uusien palveluiden kehityksessä, suunnittelusta toteutukseen. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Cloud Specialistia Vantaalle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Atea Oy:ssä.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään virtuaalipalvelinten parissa osana kokenutta seitsemän hengen tiimiä. Tulet osallistumaan järjestelmien suunnitteluun ja toteutukseen, sekä erityisesti Azureen liittyvien tikettien ratkomiseen sekä palvelinten ylläpidon tehtäviin. Osallistut myös käyttöönottoprojekteihin ja dokumentointiin ja työskentelet vahvasti Azurea, automaatiotyökaluja ja virtualisointialustoja kuten VMwarea hyödyntäen. Tulet saamaan kattavan perehdytyksen ja työskentelet alkuun kokeneemman henkilön työparina.

Työtehtäviisi kuuluu:

Azure-palveluiden ja Atea Cloud -alustalla olevien järjestelmien ylläpito
tikettien hoitaminen
käyttöönottoprojekteihin osallistuminen
dokumentointia ja ohjeistusten laatimista
Pääset työskentelemään kokeneen tiimin tukemana kiinnostavissa tehtävissä ja luomaan uutta organisaatiossa, joka on vahva kasvava toimija IT-infrapalveluiden alalla.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto tai opinnot loppuvaiheessa. Sinulla ei ole välttämättä tehtävään liittyvää työkokemusta, mutta olet saanut kosketuspintaa pilvipalveluihin esimerkiksi opinnoista. Olet kiinnostunut automaatiosta ja sinulla on mahdollisesti taustaa esimerkiksi IT-tuen tehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin motivaatio tehtävää kohtaan ja halu kehittyä pilviteknologioiden ja automaation asiantuntijaksi kokeneen tiimin jäsenenä. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto tai opinnot loppuvaiheessa
ymmärrys pilviteknologioista ja automaatiosta
halu kehittyä alan asiantuntijaksi
sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksi katsotaan aiempi kokemus esimerkiksi IT-tuen tehtävistä. Uskomme vahvasti, että aito motivaatio ja kunnianhimo vie pitkälle, joten työkokemuksen puute ei ole este hakemiselle.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen, tarvittaessa mahdollisuus osa-aikaisuuteen

Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.10.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Atea on kokonaisvaltainen IT-infrastruktuurin toimittaja, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön - rakennamme Suomea tietotekniikalla. Sovitamme ketterästi tietotekniikan vastaamaan liiketoiminnan muuttuvia tarpeita. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-cloud-specialist-atealle/14996055