Junior Developer .net -tiimiin

Tarjoamme kahdelle valmistumassa olevalle tai vastavalmistuneelle junior kehittäjälle erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kasvaa koulutuksen kautta .NET-kehittäjäksi. Jos sinulla on osaamista backend-kehityksestä vaikkapa Javan tai C#:n parissa ja kehittyminen .NET:in parissa kiinnostaa, jatka lukemista!

KUVAUS
Academic Work etsii kahta kokoaikaista Junior Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Bisnode. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä työllistyt aluksi asiakkaamme Bisnoden tukitoimintoihin hoitaen alkuun ylläpitoa ja pienkehitystä. Vastaat alkuun myös rajapintakäyttäjien yksinkertaisiin kysymyksiin suomeksi ja englanniksi sekä tuotat myös itse lisää dokumentaatiota. Kun olet päässyt sisään työhösi, keskityt yhä vahvemmin haastavampiin ohjelmointitehtäviin ja siirryt osaksi .NET-kehitystiimiä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä esimerkiksi omista projekteista tai työharjoittelusta. Tämän lisäksi joko Java, PHP, C# tai SQL on sinulle tuttu, esimerkiksi koulusta. Sinulla on siis kokemusta backend-puolen teknologioista ja olet kiinnostunut tulevaisuudessa kasvamaan .NET-kehittäjäksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvia suullisia ja kirjallisia taitoja sekä suomeksi, että englanniksi. Tehtävä soveltuu erinomaisesti IT-alalle valmistuvalle, joka etsii ensimmäistä kokoaikaista ohjelmointitehtäväänsä.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • tehtävään soveltuva korkeakoulutus
 • ymmärrystä jostakin seuraavista teknologioista: Java, PHP, C#, SQL
 • aikaisempaa kokemusta softakehityksestä harjoittelusta tai omista projekteista
 • sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot suomeksi ja englanniksi
  Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Hae tästä: www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-developer-net-tiimiin/14997836

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.02.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Bisnode on Euroopan johtava digitaalisen yritystoimintainformaation tuottaja. Yritys tarjoaa kokonaisvaltaisia myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja sekä luottotietopalveluja. Bisnode tarjoaa mm. seuraavia palveluita:

 • Luottotietopalvelut, riskienhallinta
 • Osoitteistopalvelut: kuluttaja-, ajoneuvo- ja yritysosoitteet sekä päivitykset
 • Tietokantojen analysoinnit ja rikastukset
 • Liidien hankinta sähköisesti ja telemarkkinoinnilla
 • Postitus ja painatus