Junior Developer terveydenhuollon järjestelmän pariin Turkuun

Jos tahdot päästä mukaan kehittämään terveydenhuollon järjestelmiä jatkuvasti kasvavassa yrityksessä olet etsimämme henkilö! Pääset työskentelemään nopeatempoisessa ympäristössä asiakasrajapinnassa osaavan tiimin tukemana riippumatta osaamistasostasi. Hae nyt, sillä täytämme paikan sopivan hakijan löydyttyä.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Developeria terveydenhuollon järjestelmien pariin Turkuun määräaikaiseen työsuhteeseen, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakkaallemme!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään terveydenhuollon järjestelemien kanssa. Työtehtäviisi kuuluu mm. ohjelmiston ylläpito sekä ohjelmiston integraatioihin liittyvät kehitystehtävät ja toteutus. Vastuullasi on myös ohjelmiston konfiguraatioiden muutoksien ja päivitysten asentaminen. Tässä tehtävässä toimit vahvasti asiarajapinnassa, jossa pääset tekemään mm. määrittelytyötä asiakkaan kanssa.

Riippuen omista mielenkiinnon kohteistasi, voit työskennellä enemmän testauksen, määrittelyn tai puhtaasti ohjelmistokehityksen parissa. Roolista huolimatta luontevuus asiakasrajapinnassa on tärkeää, koska olet jatkuvasti yhteydessä asiakkaisiin. Toimenkuvaasi saattaa kuulua myös kansainvälisten alihankkijoiden kanssa työskentelyä ohjelmiston ylläpidon ja kehityksen osalta.

Työtehtäviisi kuuluu:

Ohjelmiston hallitseminen ja integraatioon liittyvät tehtävät
Ohjelmiston konfiguraatioiden muutoksia ja päivitysten asennuksia
Määrittelytyötä asiakkaan kanssa ja sisäisesti, sekä testaus tehtävät.
Kansainvälisten alihankkijoiden kanssa yhteydenpito
Avainsanat: JavaScript, Mirth Connect, XML, Tomcat, käyttöliittymät

Työ sisältää vaihtelevia tehtäviä, joiden parissa pääset syventämään omaa asiantuntemustasi. Suuren kokonsa ansiosta asiakasyritys pystyy tarjoamaan henkilöstölleen loistavan mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuansa oman asiantuntemuksensa ja mielenkiintonsa mukaan.

Tehtävä sopii sinulle, joka ole kiinnostunut terveydenhuoltoalan kehityksestä ja haluat viedä sitä eteenpäin. Työsuhde on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Hakemamme osaaja on soveltuvan koulutuksen joko yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta omaava henkilö, jolla on jo karttunut jonkin verran osaamista alalta. Voit olla kuitenkin myös vasta hetken alalla ollut tai jo osaavampi ammattilainen. Tehtävät mukautuvat osaamistasosi mukaan. Toivomme että sinulla on kokemusta jostain seuraavasta: ohjelmiston ylläpitotehtävistä, määrittelyiden läpiviennistä, konfiguraatioiden (XML) muuttamisesta tai päivitysten asennuksista. Pidämme myös tärkeänä, että sinulla on ymmärrystä ohjelmistointegraatioista. Työskentely vaatii sujuvat suulliset ja kirjalliset taidot sekä suomeksi että englanniksi.

Edellä mainittujen lisäksi etsimällämme henkilöllä on:

Login-lukutaitoa
Ongelmaratkaisukykyä
Motivoitunut asenne sekä halu kehittyä
Kyky työskennellä asiakasrajapinnassa
Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on JavaScript, Mirth Connect ja Tomcat tuntemusta entuudestaan. Arvostamme, jos sinulla on tuntemusta terveydenhuolto- tai hyvinvointialalta. Järjestelmällisyys ja pitkäjänteisyys ovat myöskin hyödyksi tässä työssä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.6.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/annons/junior-developer-terveydenhuollon-jarjestelman-pariin-turkuun/15009134.

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!

Yritys tuottaa järjestelmää terveydenhuoltoalalla toimivalle asiakkaalle, jonka tehtävänä on tuottaa jäsenkunnille ja niiden asukkaille tarpeellisia erikoissairaanhoidon palveluja.