Junior Developer tietoturvaratkaisuihin erikoistuneeseen yritykseen, vakituinen

Oletko kehittymishaluinen IT-lupaus, joka etsii mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä c- ohjelmoinnin parissa? Etsimme Jr. kehittäjää asiakkaallemme Inside Secure Oy:lle Helsinkiin!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior kehittäjää Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Inside Secure Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä toimit Jr. kehittäjänä kokeneempien ohjelmoijien rinnalla. Tehtäväsi liittyvät verkkoliikenteen tietoturvaratkaisuihin ja työtä tehdään pääosin C-ohjelmointikieltä hyödyntäen. Teet myös työtä Internet-protokollien, erityisesti TLS:n parissa.

Tehtävä tarjoaa ohjelmointiuransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle loistavan mahdollisuuden kehittyä ohjelmoinnin ammattilaiseksi kansainvälisessä huippuyrityksessä! Tehtävänkuvasi tulee kehittymään työsuhteen aikana vahvuuksiesi ja kiinnostuksen kohteidesi pohjalta.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on kehittymishaluinen IT-alan osaaja, jolla on kokemusta C -kielestä ja Linuxista. Olet esimerkiksi ohjelmoinut C:llä kesätyön tai harjoittelun puitteissa. Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen työntekijä, joka toimii mielellään tiimissä. Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, eikä englannin kielikään tuota sinulle vaikeuksia. Olet siis etsimämme henkilö, jos sinulla on:

-soveltuva opintotausta (esim. IT-tradenomi, insinööri tai DI)

-hyvä osaaminen C -ohjelmoinnista ja Linux -ympäristöstä

-voimakas halu kehittyä ja innokas asenne työhön

-hyvät tiimityöskentelytaidot

-sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi lasketaan Java- ja Android -teknologioiden tuntemus sekä laajempi harrastuneisuus C -ohjelmoinnista. Katsomme eduksi myös kokemuksen Python ja shell scriptistä sekä ohjelmistotestauksesta ja erityisesti automatisoidusta testauksesta. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat aidosti kehittyä ohjelmoinnin ja verkkoliikenteen tietoturvaratkaisujen parissa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki, keskusta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 6.11.2017

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Inside Secure Oy on kansainvälinen mobiili- ja ohjelmistoalan tietoturvaratkaisuihin erikoistunut yritys. Yrityksen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Yritys etsii nyt vahvistusta menestyksekkääseen joukkoonsa!