Junior Developer vakituiseen työsuhteeseen Qreformille!

Etsimme Junior Developeria vakituiseen työsuhteeseen yritykseen Qreform Oy. Tehtävässä tulet työskentelemään turvallisuuden ja riskinhallinnan tuotekehityshankkeiden parissa. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi, voit vaikuttaa omaan työnkuvaasi ja saat työkavereiksesi rennon porukan! Lue lisää tehtävästä ja hae mahdollisimman pian!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Developeria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen Qreform Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp02@academicwork.fi.

Työtehtävä

Qreform tarjoaa helppokäyttöisiä ohjelmistopalveluja sekä konsultointia ja koulutusta käytännönläheiseen ja vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Yritys etsii nyt Junior Developeria tiimiinsä mobiili- ja tuotekehityksen pariin. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa ohjelmointiosaamistasi ja työskentelemään mielenkiintoisissa tuotekehityshankkeissa turvallisuuden ja riskinhallinnan parissa.

Työssä käytettävät teknologiat mm.:

 • Microsoft-teknologiat: Visual Studio, .Net/Asp.Net, C#, MVC

 • CSS3, Bootstrap, Less, Sass, jQuery, AngularJS, JavaScript

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta IT-alalta (AMK tai yliopisto), tai loppuvaiheessa oleva opiskelija

 • Kiinnostusta tai harrastuneisuutta ohjelmoinnin parista (front- ja/tai back-end)

 • Kiinnostusta Microsoft-teknologioihin (Visual Studio, Asp.Net, .NET, C#, MVC)

 • Kiinnostusta tai/ja kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnissa käytettävistä moderneista web-teknologioista (CSS3, Bootstrap, Less, Sass, jQuery, AngularJS modernit JavaScript-kirjastot)

 • Sujuva englannin kielen taito, sujuva suomen kielen taito katsotaan huomattavaksi eduksi

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta ohjelmoinnin parista.

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen työsuhteen

 • Joustavan työnantajan

 • Mahdollisuuden kehittää osaamistasi

 • Kiinnostavia tuotekehityshankkeita turvallisuuden ja riskinhallinnan parissa

 • Pienen yrityksen tarjoamat vaikuttamismahdollisuudet

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan / mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 11.12.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp02@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Qreformin missiona on uudistaa laatu- ja turvallisuusajattelua yrityksissä. Tarjoamme ratkaisuja, joilla työpaikoista ja niiden toiminnasta tehdään turvallisempaa.

Tarjoamme helppokäyttöisiä ohjelmistopalveluita sekä konsultointia ja koulutusta käytännönläheiseen ja vaikuttavaan turvallisuus- ja laatujohtamiseen. Asiantuntijuutemme perustuu laaja-alaiseen tietoon inhimillisistä tekijöistä sekä pitkäaikaiseen kokemukseen turvallisuuskriittisestä työstä. Olemme erikoistuneet ilmailuteollisuudessa kehitettyjen turvallisuuskonseptien, -tiedon ja -menetelmien hyödyntämiseen muilla toimialoilla.

Asiantuntijoillamme on laaja ja monipuolinen kokemus korkean riskin toimialoilta erilaisissa tehtävissä useissa eri organisaatioissa. Uskomme eri toimialojen väliseen tiedonvaihtoon ja hyvistä käytännöistä oppimiseen.

Hae paikkaa osoitteessa: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-developer-vakituiseen-tyosuhteeseen-qreformille/15018376