Junior Digital Marketing and Sales Analyst S-pankille Helsinkiin

Kiinnostaako työ digitaalisen markkinoinnin ja myynnin analytiikan parissa? Haemme kokoaikaista Junior Digital Marketing and Sales Analystia S-Pankille digipalveluiden myynnin analysoinnin pariin. Jos haluat olla mukana haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen, tämä voi olla sopiva tehtävä sinulle!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Digital Marketing and Sales Analystia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina S-Pankilla.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior Digital Marketing and Sales Analystina tulet työskentelemään digitaalisten palveluiden myyntitoimenpiteiden ja asiakaspolkujen analysoinnin parissa. Toimenkuvaasi kuuluu käsitellä dataa, analysoida tuloksia sekä tehdä tarvittavia muokkauksia ja kehityssuositteluja niiden pohjalta. Seuraat erityisesti S-Pankin verkkosivustoille tehtävien muutosten vaikutusta myyntiin ja kuluttajakäyttäytymiseen. Pääsääntöisesti dataa käsitellään tekemällä tietokantakyselyitä esimerkiksi SQL:ää hyödyntäen.

Tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä markkinoinnin, asiakkuustiimin ja digitaalisien palveluiden kanssa. Tulet kuulumaan pieneen asiantuntijatiimiin, jossa työskennellään ketterin menetelmin.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Digimarkkinoinnin datan käsittely, muokkaus ja analysointi
- Tietokantakyselyjen tekeminen (SQL)
- Työskentely uusien teknologioiden ja asiakasdatan parissa
S-Pankki tarjoaa huippupaikan digitaalisen murroksen ytimessä. Luvassa on haasteellinen ja monipuolinen tehtävä uudistuvalla toimialalla, joka haastaa sinut myös ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen, tekninen tai matemaattinen) ja kiinnostusta toimia digitaalisten palveluiden analytiikan parissa. Ymmärrät digitaalisen markkinoinnin perusperiaatteet ja niiden tuloksien mittaamisen keinot. Työntekijänä olet oma-aloitteinen sekä innokas ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Tämän lisäksi sinulla on rohkeutta tuoda omia ideoitasi esille.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Tehtävään soveltuva koulutustausta
- Vahva kiinnostus digitaalista tekemistä kohtaan
- Ymmärrys datan analysoinnista ja käytöstä
- Innokkuutta tarttua asioihin
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen seuraavista: SQL, Google Analytics, Tableau tai muista vastaavista raportointityökaluista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 20.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

S-Pankki on S-ryhmän ja LähiTapiola-ryhmän omistama suomalainen kauppapankki. S-Pankki aloitti talletuspankkitoimintansa vuonna 2007 ja palvelee tänä päivänä yli tuhannessa S-ryhmän toimipaikassa ympäri Suomea.