Junior Front End -kehittäjä (AngularJS) pääkaupunkiseudulle

Hei sinä kehittymishaluinen Front End -tehtävistä innostunut nuori osaaja! Haluatko tehdä ohjelmistokehitystyötä yhdessä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä ja päästä mukaan kehittämään applikaatioita? Oletko kuin kotonasi koodiympäristössä? Haemme Junior Front End -kehittäjää asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle! Jos tunnistat itsesi edellä mainituista, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii Junior Front End -kehittäjää asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle! Työhön etsitään kokoaikaista tekijää, mutta mahdollisuus keskustella myös osa-aikaisuudesta.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet työskentelemään osana asiantuntevaa noin 10 hengen projektitiimiä ja tulet tekemään työtä applikaatioiden kehittämisen parissa monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tulet työskentelemään sovelluskehittämisen parissa ja työtehtäviesi vaikeusaste sekä vastuu tulevat kasvamaan kehityksesi mukana. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden uransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle talentille päästä kehittymään osana nuorekasta tiimiä, jossa kannustetaan uteliaisuuteen ja uuden oppimiseen.

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut suuren talon tarjoamista uramahdollisuuksista. Tässä roolissa asiakasyrityksemme tarjoaa tilaisuuden joustoon työaikojen puolesta esimerkiksi opintojen suorittamisessa loppuun. Voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti projektista riippuen Helsingin Pitäjänmäessä tai Espoon Tapiolassa.

Tulet pääsääntöisesti työskentelemään AngularJS:n sekä Reactin parissa.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Käyttöliittymien rakentamista
- Applikaatioiden kehittämistä valmiin alustan pohjalta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Hae tätä paikkaa jos olet koodiympäristössä kuin kotonasi, hallitset koodin tuottamisen ja pystyt sisäistämään helposti eri järjestelmien toimintalogiikkaa. Voit olla vastavalmistunut tai opintojen loppupuolella oleva henkilö, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta erilaisista Front End – kehittämistehtävistä mielellään työn tai harrastuneisuuden kautta. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla valmis tekijä vaan ennen kaikkea painotamme sekä motivaatiota että uteliaisuutta uusien asioiden oppimiselle.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Osaamista jostain seuraavista: JavaScript, AngularJS, React
- Halu kehittyä ja itseohjautuva asenne
- Kyky työskennellä osana tiimiä
- Hyvä suomen kieli
Koodauspuolen työkokemus tai koulutus katsotaan ehdottomasti eduksi, joten kerro siitä meille hakemuksessasi!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaika, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen
Kesto: 6kk, jatkosta mahdollisuus keskustella
Paikka: Helsinki / Espoo projektista riippuen
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 6.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!