Junior iam konsultti

Etsimme asiakasyrityksellemme Trusteq Oy:lle Junior IAM konsulttia rekrytoitavaksi Espooseen! Kiinnostaako sinua monipuoliset tuotehallinnan, ylläpidon ja kehityksen tehtävät? Trusteq tarjoaa tulevaisuuden osaajalle mahdollisuuden oppia uutta, kehittää osaamistaan ja edetä urallaan nuorekkaassa ja hauskassa työyhteisössä! Hae tehtävää jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA
Academic Work etsii kokoaikaista Junior IAM konsulttia Trusteqille Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointitoimintaamme, jolloin tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseemme. Tämän rekrytoinnin hakuprosessin hoitaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi
TYÖNKUVA
Junior IAM konsulttina tulet työskentelemään tuotehallinnan, ylläpidon ja kehityksen tehtävissä. Toimenkuvaasi kuuluu pääsynhallintaan ja kertakirjautumiseen liittyvän tuotteen vienti asiakasympäristöihin sekä siihen liittyvää ympäristöjen määrittely-, hoito ja projektityötä. Työskentelet tiimissä ja itsenäisesti, pääsääntöisesti Trusteqin Espoon toimistolla ja osin asiakkaiden tiloissa.

Oletko kiinnostunut tästä tehtävästä? Tarjoamme hauskan ja rennon työporukan, asiantuntevan tiimin täyden tuen sekä erinomaisen etenemispolun Suomen parhaassa pääsyn- ja identiteetinhallintaan erikoistuneessa IT-konsultti- ja palvelutalossa!

VAATIMUKSET
Olet etsimämme henkilö jos sinulla on soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto ja/tai työkokemusta alalta. Osaat toimia Linux/Unix-ympäristössä sujuvasti ja sinulla on mahdollisesti jo hieman aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. Osaamisen lisäksi arvostamme positiivista ja itseohjautuvaa työotetta sekä tahtoa ja kykyä toimia asiakkaan kanssa erilaisissa ympäristöissä. Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi suullisesti ja kirjallisesti.

Olet hakemamme Junior IAM konsultti, jos:

  • Sinulla on soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto ja/tai työkokemusta alalta
  • Sinulla on Linux/Unix-osaamista
  • Olet itseohjautuva, oppimishaluinen ja positiivinen
  • Haluat toimia asiakasrajapinnassa
  • Suomen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi suullisesti ja kirjallisesti

Tässä tehtävässä suureksi eduksi katsotaan jos sinulla on kokemusta seuraavista teknologioista: Shibboleth, IAM, IDM, AWS.

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 8.-16.00 liukumalla

Kesto: Rekrytointi, vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.1.2015

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/junior-iam-konsultti/14953803

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Satu Hakkaraiselle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Trusteq on suomalainen tietoturva-alan konsultointiyritys. Erityisosaamisalueena on identiteetin- ja pääsynhallinta. Trusteq suunnittelee ja rakentaa asiakkailleen ratkaisuja, joissa otetaan huomioon myös yksityisyys ja tietosuoja. Järjestämme asiakkaidemme henkilöstön, kumppaneiden ja muiden sidosryhmien pääsyn tietojärjestelmiin helposti ja turvallisesti. Asiattomat pidetään visusti ulkona ja riskit hallinnassa. Trusteq on rento, rohkea ja vastuullinen toimija. Toimitiloissa Espoon Leppävaarassa työskentelee 40 rentoa ja nuorekasta asiantuntijaa ja nyt etsimme vakituiseen työsuhteeseen Junior IAM konsulttia!