Junior integraatioasiantuntija

Oletko vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva insinöörin alku, joka etsii uusia mahdollisuuksia? Oletko kiinnostunut järjestelmäintegraatioista ja toivot tulevaisuudessa kehittyväsi esimerkiksi järjestelmäarkkitehdiksi? Academic Work etsii Junior integraatioasiantuntijaa asiakasyritykselleen Helsinkiin, Tampereelle tai Hämeenlinnaan!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Junior integraatioasiantuntijaa asiakasyritykseemme!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet toimimaan erilaisten järjestelmäintegraatioiden parissa sekä työskentelemään eri järjestelmien, kuten esimerkiksi CRM-, MES- ja ERP-järjestelmien, rajapinnassa. Aluksi työ sisältää enemmän ohjattua ohjelmointia, mutta kokemuksesi karttuessa pääset ottamaan enemmän vastuuta myös määrittelyssä ja suunnittelussa. Työ on enemmän visuaalista parametrointia perinteisen ohjelmoinnin sijaan.

Oletko kiinnostunut työskentelemään mielenkiintoisten ja visuaalisuutta vaativien tehtävien parissa? Positio tarjoaa tilaisuuden kehittää osaamistasi ja edetä tulevaisuudessa jopa järjestelmäarkkitehdiksi tai konsultiksi!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tietotekninen koulutus (AMK/DI) sekä osaamista liittyen eri MS-teknologioihin (esimerkiksi Visual Studio, .NET ja C#). Ymmärrät järjestelmien välisten rajapintojen päälle ja sinulta löytyy ohjelmointiosaamista. Olet kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja viihdyt ihmisläheisessä työssä. Pyrit jatkuvasti kehittämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Teknisen alan koulutus (AMK/yliopisto), voit olla jo valmistunut tai valmistumassa
  • Osaamista MS-teknologioista (Visual Studio .NET, C#)
  • Kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Ymmärrystä järjestelmien välisistä rajapinnoista
  • Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulta löytyy ymmärrystä ERP- tai CRM-järjestelmistä. Aikaisempi työkokemus IT-alalta esimerkiksi kesätöiden kautta katsotaan myös eduksesi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Syyskuussa, haastattelut elokuun aikana

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 5 kk, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki, Tampere tai Hämeenlinna

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.8.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-integraatioasiantuntija/14959558

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.