Junior Integration Specialist Helsinkiin!

Oletko kiinnostunut toimimaan monipuolisten ohjelmistointegraation tehtävien parissa kasvavassa yrityksessä? Onko sinulla intoa päästä luomaan uutta ja vaikuttamaan organisaation kehityssuuntaan? Etsimme nyt innokasta ja oma-aloitteista Junior Integration Specialistia kehittymään tulevaisuuden ohjelmistointegraatio-osaajaksi.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Integration Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Administer Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT
Junior Integration Specialistina työtehtäviisi kuuluvat aluksi IT-tukitehtävät, jossa ratkaiset eri ohjelmistojen integraatioihin liittyviä ongelmia. Vikailmoitukset tulevat ratkaistavaksi esimerkiksi tikettien tai puhelimen välityksellä, ja tehtävänäsi on tunnistaa eri ohjelmistojen rajapinnoissa ilmenevät ongelmat ja ratkaista ne. Työhösi sisältyy myös dokumentointia ja asiakastyötä. Saat alkuun perehdytyksen sekä opastusta, ja osaamisestasi riippuen pääset mukaan rakentamaan uusia liittymiä ja osallistumaan integraatiosuunnitteluun, testaukseen ja toteutukseen. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden, esimerkiksi IBM:n ohjelmistojen sekä XML- ja JavaScript-kielien, parissa. Sinulle myös tarjotaan lisäkoulutus- ja etätyömahdollisuuksia.

Tehtävässä on kehittymismahdollisuuksia, ja pääset itse vaikuttamaan siihen, mitä opiskelet ja millä teknologioilla. Pääset mukaan ideoimaan uutta sekä vaikuttamaan päätöksentekoprosessiin ja samalla saat arvokasta kokemusta tulevaisuuttasi varten.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on kiinnostunut syventymään ohjelmistojen integraatioon ja olemaan mukana kehittämässä uutta tekniikkaa. Hallitset tietotekniikan perusteet ja omaat ehkä jonkin verran ohjelmointikokemusta. Et pelkää rutiininomaisuutta, vaan olet valmis perehtymään integraatioihin pitkäjänteisellä otteella. Tärkeintä on kuitenkin aito halusi oppia uutta ja heittäytyä, sillä asiakasyrityksemme on jatkuvasti eteenpäin menevä. Uskallat kantaa vastuuta ja omaat hyvät ongelmanratkaisukyvyt. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan koulutus

  • Tietotekniikan perusteet hallussa

  • Kiinnostus ohjelmistointegraatioita kohtaan

  • Hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

  • Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista esimerkiksi XML-, XSLT-, JavaScript-kielistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 5.11.2018

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12 kuukautta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 1.10.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla tästä: https://www.academicwork.fi/annons/junior-integration-specialist-helsinkiin/15010661.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Administer Oy on yksi Suomen suurimmista sähköisen taloushallinnon palveluntarjoajista. Administer toimii Suomessa ja Tukholmassa ja työllistää noin 400 työntekijää ja palvelee yli 3500 eri toimialojen asiakasta.