Junior IT Service Delivery Specialist Telialle

Oletko analyyttinen ja kehityshaluinen tiimipelaaja? Onko sinulla kokemusta palvelutuotannosta tai ohjelmistokehityksestä sekä IT-alan koulutustausta? Etsimme kokoaikaista Junior IT Service Delivery Specialistia projektiluonteisiin tehtäviin palvelutuotantoon. Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior IT Service Delivery Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Telia Finland Oyj.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään palvelutuotannossa projektiluonteisissa tehtävissä. Pääasiallisesti tulet huolehtimaan palvelupyyntöjen toimittamisesta aikataulussa ja asiakkainasi ovat Telian sisäiset työntekijät. Työtehtävät sisältävät palvelutoimittajien fasilitointia, koordinointia ja valvontaa sekä sidosryhmäverkostoitumista. Tulet olemaan mukana projektipalavereissa ja varmistat omalta osaltasi, että projektit etenee aina suunnittelu- ja testausvaiheesta tuotantoon sekä jatkokehitykseen. Tulet työskentelemään kokeneen työparin kanssa ja tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittää tietoteknistä- ja projektihallintaosaamistasi näköalapaikalla, arvostetussa yrityksessä. Sinulla on mahdollisuus kasvaa tulevaisuudessa esimerkiksi projekti- tai palvelupäälliköksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulutausta sekä vahva tietotekninen ymmärrys. Sinulla on lisäksi aiempaa kokemusta palvelutuotannosta tai ohjelmistokehityksestä. Myös CRM- ja ERP-järjestelmät ovat sinulle tuttuja esimerkiksi opintojen tai aiemman työkokemuksen kautta. Olet kehityshaluinen ja työotteeltasi analyyttinen, itsenäinen ja tarkka. Tehtävän sijoittuminen toimittajarajapintaan edellyttää myös hyviä kommunikaatio- ja yhteistyötaitoja sekä hyvää asennetta.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulutustausta
  • Vahva tietotekninen ymmärrys
  • Aiempaa kokemusta palvelutuotannosta tai ohjelmistokehityksestä
  • CRM- ja ERP-järjestelmien käyttötaito
  • Halua kehittyä työtehtävissä sekä itsenäinen ja positiivinen työote
  • Sujuvat viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
    Katsomme eduksesi myös aiemman kokemuksen projektityöskentelystä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haet
tua paikkaa!
Aloitus: Mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: 6 kk, työsuhteen aikana mahdollista keskustella jatkosta
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 11.4.2017

HAE TÄSTÄ!

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskukset, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!