Junior IT-Specialist, kesätyö

Oletko IT-alan opiskelija ja etsimässä kesätöitä? Onko sinulla monipuolista osaamista niin palvelimista, servereistä, työasemista kuin tietoliikenteestäkin? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Junior IT Specialistia. Tässä tehtävässä ei vaadita aikaisempaa työkokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea teknistä ymmärrystä sekä itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä asennetta! Jos kiinnostuit, hae paikkaa jo tänään, sillä etsimme henkilöä aloittamaan jo kesäkuun puolessa välissä.

KUVAUS
Academic Work etsii nyt kokoaikaista Junior IT Specialistia Helsinkiin kesätöihin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

Asiakkaamme on globaalisti kiinteistöalalla toimiva yritys, minkä Suomen yksikkö tuottaa kiinteistöjohtamisen palveluja sekä kotimaisille että kansainvälisesille asiakkaille. Asiakkaan oma IT organisaatio on kevyt ja IT palveluja tuotetaan yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet hoitamaan yhteydenpitoa asiakkaan ulkoisten palveluntarjoajien kanssa ja varmistamaan palvelun häiriöttömän toiminnan. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja niihin kuuluu mm.:

 • Puhelin- ja työasematilausten tekeminen, vastaanotto ja käsittely
 • Käyttäjien ongelmatilanteiden ratkaisu
 • Palvelutoimittajien ohjaaminen ja ongelmatilanteiden selvittely
 • Viikoittaiset tuotantopalaverit palvelutoimittajan kanssa (HelpDesk, Konesali, tietoliikenne)
 • Verkon ongelmien selvittäminen

Tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden saada arvokasta alan kokemusta isossa ja kansainvälisessä yrityksessä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on innokas IT-alan opiskelija, jolla on osaamista niin palvelimista, servereistä kuin tietoliikenteestäkin. Tässä tehtävässä ei vaadita vuosien työkokemusta, mutta edellytämme, että sinulla on teknistä taustaa ja näin ymmärrystä alasta, jotta osaat kommunikoida eri palvelutoimittajien kanssa ja ratkaista itsenäisesti yksinkertaisempia ongelmia. Työskentelet oma-aloitteisesti ja järjestelmällisesti sekä sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa myös teknisen sanaston osalta.

Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva IT-alan koulutus
 • Osaamista servereistä, palvelimista ja tietoliikenteestä
 • Oma-aloitteinen ja itseohjautuva työskentelytapa
 • Hyvät ongelmanratkaisutaidot ja järjestelmällinen työote
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Eduksi katsomme alan harrastuneisuuden ja aikaisemman kokemuksen esimerkiksi Service Desk tai infrapuolen tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Kesäkuun puolivälissä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Elokuun loppuun, jatko mahdollinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.05.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa “ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla “Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakkaamme on globaalisti kiinteistöalalla toimiva yritys, minkä Suomen yksikkö tuottaa kiinteistöjohtamisen palveluja sekä kotimaisille että kansainvälisesille asiakkaille. Asiakkaan oma IT organisaatio on kevyt ja IT palveluja tuotetaan yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa.

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-it-specialist-kesatyo/15008217