Junior Java Developer CGI:lle Tampereelle (Linux+Java)

Hallitsetko Javan ja haluat työskennellä Linux ympäristössä? Haluatko kehittyä vaihtelevissa työtehtävissä kokeneiden ammattilaisten tuella? Etsimme nyt CGI:lle Junior Java Developeria työskentelemään kiinteistötoimialan järjestelmien parissa. Jos kiinnostuit, niin jatka lukemista!

Kuvaus

Etsimme nyt CGI:lle kokoaikaista Junior Java Developeria Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille ja työskentelet konsulttina CGI:llä. Määräaikaisuuden aikana on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta suoraan asiakasyritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Työtehtävä

Junior Java Developerina tehtäviisi kuuluu rajapintakehitys ja ylläpito sekä asiakas- ja kehitysympäristöjen hallinnointi ja jatkokehitys. Työsi on hyvin vaihtelevaa sekä monipuolista ja päivät erilaisia. Alkuun päivittäisiin tehtäviisi voi kuulua esimerkkisi muutosten ja parannusten teko järjestelmiin sekä palvelinympäristöihin tutustumista. Pääset myös selvittämään käyttöliittymissä ilmeneviä ongelmia sekä työskentelemään suoraan asiakkaiden puolelta tulleiden ongelmatilanteiden parissa.

Tehtävässä työskennellään eri sidosryhmien kanssa ja tukenasi on kokeneempia osaajia. Tehtävien vaatimustaso kasvaa osaamisesi mukaan. Tiimi pyrkii siirtymään käyttämään uusimpia teknologioita, joten odotamme myös halua ottaa haltuun laajasti uusia asioista.

Etsimämme henkilö on

Etsimme jo valmistunutta tai opintojensa loppuvaiheessa olevaa IT-alan koulutustaustan omaavaa henkilöä, jolla on jo jotain kokemusta Java-ohjelmoinnista, esimerkiksi opintojen ja harrastuneisuuden parista tai jo työelämästä. Tehtävässä pystytään tarjoamaan haasteita myös jo työkokemusta omaavalle tekijällä. Työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin palo ohjelmointia ja siinä kehittymistä kohtaan. Odotamme sinun olevan myös aidosti kiinnostunut Linuxin parissa työskentelystä. Luonteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen sekä nautit itsenäisestä työskentelystä. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen asenne ja viestit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan koulutustausta (AMK / yliopisto) tai opinnot loppuvaiheessa
  • Hyvä osaaminen Java ohjelmoinnista
  • Perusosaaminen seuraavista: REST-rajapinnat, Web Service ja tietokannat (MS SQL Server, PostgreSQL)
  • Kiinnostusta työskennellä Linuxin parissa

Aloitus: Tammikuussa tai sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen

Paikka: Tampere, Visiokatu 1

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-developer-cgille-tampereelle/15016962.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

CGI www.cgi.fi tarjoaa palveluja IT:n ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. CGI:n palveluksessa on 73 000 asiantuntijaa sadoissa toimipisteissä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa sekä Aasian ja Tyynenmeren alueilla ja Suomessa yritys on toiminut jo yli 40 vuotta.