Junior Java Developer, Helsinki

Omaatko korkeakoulututkinnon IT-alalta? Hallitsetko hyvät perusteet Javasta ja olet sosiaalinen sekä kehityshaluinen? Mikäli vastasit kyllä, niin jatka lukemista. Etsimme nyt asiakkaallemme kokoaikaisia Junior Java Developereita Helsinkiin!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Java Developeria Helsinkiin! Tehtävään työllistyy mahdollisesti useampi kuin yksi henkilö.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä osallistut osana 15 hengen tiimiä suurten julkisen sektorin operatiivisten järjestelmien ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Järjestelmät on toteutettu Javalla. Alkuun työtehtäväsi sisältävät testaamista, joka on käytännössä testien kirjoittamista. Osaamisesi kehittyessä pääset enemmän mukaan järjestelmien jatkokehitykseen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa sinulla on tukena kokeneita kehittäjiä. Tiimeissä työskentelytapana on käytössä Scrum.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan ja kehittymään osaavien kollegoiden tukemana. Lisäksi saat mahdollisuuden työskennellä isossa kansainvälisessä yrityksessä, jossa on hyvät etenemismahdollisuudet.

VAATIMUKSET

Etsimällämme henkilöllä on korkeakoulututkinto IT-alalta (DI/maisteri/AMK), tai opinnot hyvin loppuvaiheessa, sekä hyvät perusteet Javasta hallussa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös teknisen osaamisen lisäksi sosiaalisia taitoja sekä halua työskennellä ihmisten kanssa. Lisäksi etsimme henkilöä, jolla on aito palo Java ohjelmointiin sekä halua kasvaa ja kehittyä positiossa. Kaikilta hakijoilta vaadimme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Korkeakoulututkinto IT-alalta
  • Hyvät perusteet Javasta
  • Innostunut asenne ja halu oppia sekä kehittyä

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta Javalla työskentelystä joko työelämästä tai harrastuneisuuden parista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 6kk, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.8.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-developer/14960357

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi. http://www.academicwork.fi/ .

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.