Junior Java Developer Tampereelle

Oletko Java-taitoinen IT-alan taustan omaava henkilö, joka haluaa kehittyä juniorista ammattilaiseksi ohjelmistokehitysprojektien parissa? Mikäli kokoaikatyö Tampereella kiinnostaa sinua, tässä saattaa olla mahdollisuutesi! Tehtävä on alkuun määräaikainen vuoden loppuun mutta tässä on todella hyvä mahdollisuus jatkaa ja rekrytoitua asiakkaalle.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii asiakkaalleen kokoaikaista junior tason Java-kehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Tulet työskentelemään asiakkaamme ammattitaitoisessa verkkokauppa- ja e-business-tiimissä. Tässä tehtävässä pääset Java-teknologioita käyttäen osallistumaan ja näkemään ohjelmistokehitysprojektin kaikki työvaiheet. Työsi tulee alkuun keskittymään tuotteiden ylläpitoon. Osaamisesi kehittymisen myötä pääset mukaan erilaisiin mielenkiintoisiin projekteihin.

Oletko kiinnostunut urasta kansainvälisessä IT-talossa? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kasvaa juniorista todelliseksi ohjelmistokehitysprojektien ammattilaiseksi.

VAATIMUKSET

Ideaalihakijamme on juuri valmistunut tai valmistumassa oleva tietoteknisen taustan omaava henkilö, jolla on jo pohjalla Java-kokemusta sekä mahdollisuus työskennellä kokopäiväisesti. Sinulla on jo mieluusti työkokemusta Javalla työskentelystä ja haluat oppia lisää! Mieluusti myös web-teknologiat ja relaatiotietokannat ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Eduksi katsomme myös Linux-osaamisen. Harrastuneisuus lasketaan ehdottomaksi eduksesi, joten tuothan sen selkeästi esille hakemuksessasi!

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-koulutustausta
  • Java-osaaminen
  • SQL-osaaminen
  • Haluat kehittyä ja olet aidosti kiinnostunut ohjelmistokehityksestä
  • Halu tehdä työtä niin asiakkaiden parissa kuin tiimissäkin
  • Linux-osaaminen plussaa

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: Vuoden loppuun, jatkosta mahdollista keskustella

Paikka: Tampere

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 06.05.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-developer-tampereelle/14957066

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa ja heidän palveluksessaan työskentelee 69 000 henkilöä 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen kansainvälisen yrityksen tuen ja erinomaiset koulutusmahdollisuudet!