Junior Java-kehittäjä kansainväliseen yritykseen Tampereelle

Koetko olevasi tulevaisuuden Java-ammattilainen? Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset kehittämään itseäsi osana alan ammattilaisista koostuvaa tiimiä? Kansainvälinen asiakkaamme etsii Java -kehittäjää, jolla on reipas tekemisen meininki. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hae siis jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Java kehittäjää suureen kansainväliseen yritykseen Tampereelle! Mikäli sinulla on opinnot vielä kesken, voidaan työajoista tarvittaessa joustaa.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä osallistut kahteen eri projektiin, joissa osallistut järjestelmien ylläpitoon sekä pienkehitykseen. Tulet työskentelemään kahden kokeneemman henkilön rinnalla, joilta saat tarvittavan tuen työhösi. Tiimissä käytettäviä teknologioita ovat mm. Java, Angular ja .NET.

Työ sisältää vaihtelevia tehtäviä, joiden parissa pääset syventämään omaa asiantuntemustasi. Suuren kokonsa ansiosta asiakasyritys pystyy tarjoamaan henkilöstölleen loistavan mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuansa oman asiantuntemuksensa ja mielenkiintonsa mukaan.

Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on osaamista Java –kehittämisestä kouluprojektien ja oman harrastuneisuuden kautta. Tehtävässä menestyminen edellyttää IT-osaamisen lisäksi myös aktiivista työskentelyotetta ja kiinnostusta työskennellä osana tiimiä. Lisäksi, etsimme henkilöä, jolla on aito palo Java -ohjelmointiin sekä halua kehittää ja kehittyä eteenpäin oman osaamisensa puitteissa. Kaikilta hakijoilta vaadimme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

soveltuva korkeakoulututkinto
Java-taidot itsenäisellä tasolla
aktiivinen ja reipas työskentelyote
erinomaiset kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
Eduksi katsomme, jos sinulla on osaamista muista tiimissä käytetyistä teknologioista kuten Angularista tai .NETistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen.

Paikka: Tampere

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-java-kehittaja-kansainvaliseen-yritykseen/15004997.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!