Junior Java-kehittäjä kasvamaan Software Pointille!

Oletko kehittymishaluinen ja rohkea tulevaisuuden IT-osaaja, jolla on kokemusta Java-ohjelmoinnista sekä SQL-tietokannoista joko työn tai harrastuneisuuden kautta? Tässä on mahdollisuutesi hakea Software Pointin Healthcare- ja LIMS- yksiköihin! Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön haettua tehtävää.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Java-kehittäjää Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Software Pointille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp03@academicwork.fi

TYÖTEHTÄVÄ
Haemme Junior Java-kehittäjää työllistymään Software Pointille Healthcare-yksikön tuotekehitys- ja LIMS-yksikön Project Services tiimeihin.

Healthcare-yksikön tuotekehitystiimissä osallistut kokonaisvaltaisesti yrityksen tuotteiden kehitystyöhön. Tiimissä tehdään yhteistyötä pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja tiimin työkielenä käytetään englantia. Työnkuva on monipuolinen, ja pääset yhdessä tiimisi kanssa kehittämään uutta sekä toteuttamaan muutoksia asiakasvaatimusten mukaisesti

LIMS-yksikön Project Services-tiimissä toimit asiakasrajapinnassa konsultatiivisessa roolissa vastaten yhdessä tiimin kanssa asiakkaidemme ohjelmistoa koskevista kehitys- sekä muutostarpeista. Toimit teknisen asiantuntijan roolissa, jossa pyrit löytämään asiakkaallesi parhaan ratkaisun yhdessä tiimisi kanssa. Asiakaskunta on monipuolinen, ja työkielenä käytetään pääasiallisesti suomea ja englantia.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat päästä näyttämään kyntesi IT-alan huippuosaajien kanssa, ja kehittyä alan todelliseksi ammattilaiseksi. Positiossa löytyy kansainvälisiä kehittymismahdollisuuksia sekä mahdollisuus rekrytointiin työsuhteen päätyttyä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on Java- ja SQL -osaamista joko kesätöiden tai harrastuneisuuden kautta. Olet valmistumassa tai suorittanut korkeakoulututkinnon sekä kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet kehittymishaluinen ja rohkea tekijä, jolta löytyy myös ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

  • osaamista Java-ohjelmoinnista ja SQL-tietokannoista, esim. harrastuneisuuden kautta
    soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. amk/yliopisto)
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä
    rohkeutta ja kehittymishalua

Eduksi katsotaan JavaScript-osaaminen sekä ruotsin kielen taito.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.9.2018

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Hae tehtävää kotisivuillamme osoittessa https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-javakehittaja-kasvamaan-software-pointille/15013644

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

MUUTA TIETOA
Software Point on pohjoismaiden johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut toimittaja. Ohjelmistoja käytetään yli 500:ssa teollisuus-, tutkimus- ja sairaalalaboratoriossa. Pääkonttori sijaitsee Espoossa ja muut toimipisteet Tukholmassa, Lundissa, Linköpingissä ja Oslossa.