Junior Java-ohjelmistokehittäjä Tampereelle

Oletko vastavalmistunut tai urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehittäjä? Etsitkö mahdollisuutta päästä oppimaan ja luomaan uutta innovatiivisessa työyhteisössä? Etsimme Junior Java-ohjelmistokehittäjää asiakasyrityksellemme Alma Medialle Tampereelle! Mikäli sinulta löytyy ennakkoluulotonta asennetta ja harrastuneisuudesta tai koulutuksesta hankittua Java-osaamista, niin hae tehtävään mahdollisimman nopeasti – etenemme hakuprosessissa nopealla aikataululla!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Java-ohjelmistokehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Alma Mediapartners Oy.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä toimit osana ohjelmistokehitystiimiä ensisijaisesti Java-pohjaisten aineistonsiirtosovellusten parissa. Pääasialliset työtehtäväsi liittyvät palvelujen ja palvelinten keskinäisen kommunikaation kehittämiseen ja ylläpitoon. Olet myös mukana kehittämässä uutta Wordpress-alustalla toimivaa MaaS-liiketoimintaa. Tehtävä tarjoaa myös mainion mahdollisuuden kehittää Amazon Web Services -ylläpitoon (AWS) liittyvää osaamistasi. Tulet toimimaan monipuolisessa, osaamistasi kehittävässä sekä sopivasti haasteita tarjoavassa työnkuvassa ja vastapainoksi asiakasyrityksemme tarjoaa työporukan, jossa nauru on herkässä. Tulet toimimaan osana 30 hengen työporukkaa, jossa puhalletaan yhteen hiileen, kehitetään yhdessä uutta ja tuetaan toisten kehittymistä alan ammattilaiseksi. Työajat ja työskentelymuodot ovat joustavia.

Työtehtäviisi kuuluu:
- Java-pohjaisten aineistonsiirtosovellusten kehittäminen ja ylläpito
- AWS-palvelinten ylläpito ja kehitys
- uuden Wordpress-pohjaisen MaaS-liiketoiminnan kehittämiseen osallistuminen
Tehtävä sopii sinulle joka etsit mahdollisuuksia viedä eteenpäin omaa uraa ohjelmistokehittäjänä. Tehtävä tarjoaa monipuolisia haasteita, mutta myös tilaa oppia osana osaavaa tiimiä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Olet etsimämme henkilö, jos olet IT-alan korkeakoulutettu tai olet viimeistelemässä esimerkiksi AMK-opintojasi. Teet töitä omatoimisesti ja tartut uusiin haasteisiin ennakkoluulottomasti. Sinulle on karttunut hyvät taidot Javasta työkokemuksen, koulutuksen ja/tai harrastuneisuuden kautta, ja olet valmis oppimaan uutta. Emme odota, että olet päässyt kokeilemaan kaikkia asiakkaallamme käytössä olevia teknologioita, mutta toivomme, että olet valmis ottamaan vastuuta kehittymisestäsi. Pieni ohjelmistokehitystiimi on kansainvälinen, joten kommunikoit hyvin sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:
- soveltuva koulutustausta (esim. IT-alan korkeakoulutus tai opinnot loppusuoralla)
- oma-aloitteinen ja ennakkoluuloton asenne
- hyvää perusosaamista Javasta
- hyvä kielitaito suomeksi ja englanniksi
Eduksi katsotaan myös, jos hallitset Amazon Web Services (AWS) –palvelun perusteet. Tärkeintä on kuitenkin innokas ja oma-aloitteinen asenne, ja halu oppia uutta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: sopimuksen mukaan
Työmäärä: kokoaikainen
Kesto: 12kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoitua asiakasyritykseen
Paikka: Tampere
Palkka: sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 14.11.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Alma Mediapartners Oy on Alma Media -konsernin autoalan verkkopalveluliiketoimintaan keskittynyt sovelluskehitysyksikkö, jonka tunnettuja tuotteita ovat esimerkiksi Etuovi.com ja Vuokraovi.com. Heidän toiminnanohjausjärjestelmänsä Autosofta on käytössä 300 autoliiketoimintapisteessä Suomessa.