Junior kehittäjä paikkatietopalveluihin Helsinkiin!

Oletko kiinnostunut työskentelemään suuressa ja kansainvälisessä IT-alan yrityksessä, joka tarjoaa hyvät etenemismahdollisuudet? Etsimme nyt junior kehittäjää paikkatietopalveluihin asiakasyrityksellemme Helsinkiin. Voit olla joko opiskelija tai jo vastavalmistunut, tärkeintä on että palat halusta oppia ja kehittyä ohjelmoinnin parissa. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!

KUVAUS
Academic Work etsii osa- tai kokoaikaista Junior kehittäjää paikkatietopalveluihin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään osana noin kymmenen henkilön tiimiä ja tekemään teknisiä toteutuksia paikkatietopalveluihin. Tiimissä on paljon kokeneita osaajia, joilta on myös mahdollista saada apua ja tukea tarvittaessa. Tehtävä tulee muokkautumaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan! Tärkeintä on, että työskentely paikkatiedon parissa kiinnostaa sinua.

Tiimissä käytettäviä teknologioita: Java/JS, Python, GIS, post GIS, Postre SL

Tehtävä sopii sinulle, joka olet kiinnostunut suuren talon tarjoamista uramahdollisuuksista, ja olet innokas oppimaan uutta ja kehittymään ohjelmoinnin parissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta, voit olla joko opiskelija tai vastavalmistunut. Tämän lisäksi sinulla on jo ohjelmointi osaamista esimerkiksi Javasta, JavaScriptistä tai Pythonista. Odotamme sinulta kiinnostusta paikkatietopalveluita kohtaan ja huippua olisi, jos sinulta löytyy mahdollisesti jo kokemustakin näistä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus
  • Ohjelmointi osaamista joistakin seuraavista: Java, JavaScript ja Python
  • Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
  • Kiinnostusta paikkatietopalveluita kohtaan

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jo osaamista ohjelmoinnista esimerkiksi harrasteprojektien kautta. Samoin paikkatieto-osaaminen on suureksi eduksi tehtävää ajatellen!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa- tai kokoaika

Kesto: 6 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 7.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae työpaikkaa!: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-kehittaja-paikkatietopalveluihin-helsinkiin/15003551.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakkaamme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset koulutusmahdollisuudet!