Junior konsultti määrittelytehtäviin IT-projekteihin

Oletko kiinnostunut määrittelytehtävissä monipuolisten asiakasprojektien parissa? Onko sinulla korkeakoulutausta kaupalliselta tai IT-alalta sekä tarkkuutta ja olet nopea oppimaan uutta? Jos tunnistit itsesi, jatka lukemista ja hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista junior konsulttia määrittelytehtäviin Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden aikana on mahdollista keskustella rekrytoitumisesta vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työskentelet junior konsulttina määrittelytehtävissä osana projektitiimiä. Tyypillisiä projekteja ovat esimerkiksi asiakkaan järjestelmän kehitys, jolloin vastuullasi on asiakkaan tarpeiden kartoittaminen järjestelmäominaisuuksien osalta ja niiden suunnittelu teknisten toteuttajien kanssa. Työssäsi käyt läpi tapauksia, sekä vastaat ohjelmoijien ja testaajien kysymyksiin. Pääasiallisesti työ koostuu suunnitelmien kirjoittamisesta ylös (eli määrittelyn dokumentoinnista), jossa apuna käytettään Confluence ja JIRA työkaluja Office ohjelmien lisäksi.

Tehtävässä on mahdollista saada enemmän vastuuta oman osaamisen mukaan, ja jos omaat jo teknistä osaamista, voit päästä myös mukaan järjestelmärajapintojen ja -kytkentöjen suunnitteluun sekä mahdollisesti myös testaukseen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on soveltuva korkeakoulututkinto, kaupalliselta tai tekniseltä alalta (esimerkiksi tradenomi tai insinööri), sekä halua ja taitoa tuottaa laadukasta tekstiä, sillä suuri osa työtä on määrittelyiden auki kirjoittamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa kirjallista englannin kielen taitoa sekä hyvää suomen kieltä, sillä kaikki raportointi ja määrittely kirjoitetaan englanniksi ja asiakkaiden kanssa kommunikoidaan suomeksi. Toivomme, että olet teknisesti orientoitunut, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä oma-aloitteisen asenteen. Et myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille ja haluat jatkuvasti kehittyä työssäsi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulutausta (IT-alan opinnot eduksi)
  • Kyky tuottaa hyvää tekstiä
  • Sujuva kirjallinen kommunikointitaito englanniksi ja hyvä suomen kielen taito
  • Hyvät MS Office-taidot
  • Hyvät sosiaaliset taidot sekä oma-aloitteinen ja tarkka työskentelyote

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jo kokemusta määrittelystä ja/tai IT-alalta muuten.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kuukautta, jonka aikana mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.10.2017.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii innokkaita tulevaisuuden tekijöitä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.

Hae täältä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-konsultti-maarittelytehtaviin-it-projekteihin/14995035