Junior Master Data Management Consultant

Oletko vastavalmistunut tai opintojesi loppupuolella oleva korkeakouluopiskelija, joka on kiinnostunut Master Data Managementista? Academic Work etsii nyt asiakasyritykselleen kahta Junior Master Data Management Consultantia kasvurooliin! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä toimimaan asiakasrajapinnassa sekä kasvaa tulevaisuudessa kohti MDM konsultin työtehtävää.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kahta kokoaikaista Junior Master Data Management Consultantia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet aluksi toimimaan asiakasrajapinnassa, avustaen asiakkaan teknisten ongelmien ratkaisemisessa, pääasiassa koordinoiden asiakkaiden tukipyyntöjä eteenpäin. Kehityksesi mukaan pääset myös osallistumaan enemmän tukipyyntöjen ratkaisemiseen ja asiakkaiden palveluiden eteenpäin kehittämiseen. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja kehityksesi mukaan kasvaa Master Data Management Consultantin rooliin. Tehtävä on itsenäinen ja tukenasi on asiantunteva tiimi. Työtä tehdään portaalissa, joka on rakennettu Sharepointille.

Oletko kiinnostunut Junior Master Data Management Consultantin tehtävästä? Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi mielenkiintoisten ja osaamisesi mukaan kehittyvien työtehtävien parissa!

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi tekniseltä alalta, sekä kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää teknistä ymmärrystä sekä SQL-osaamista. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään asiakasrajapinnassa myös tulevaisuudessa. Olet kiinnostunut Master Data Managementista ja valmis kehittämään osaamistasi sen saralla. Tehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva, esimerkiksi tekninen, koulutus (AMK/yliopisto)
  • Vahva tekninen ymmärrys
  • SQL-osaamista
  • Kiinnostusta liittyen Master Data Managementiin
  • Aitoa kiinnostusta työskennellä asiakasrajapinnassa
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan myös .NET ja SharePoint ymmärrys sekä kiinnostus ohjelmointia kohtaan.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti elokuussa soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elo- tai syyskuussa 2015

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 5 kk, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.7.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-master-data-management-consultant/14959552

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakasyrityksemme on jo pitkään Suomessa toiminut kansainvälinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita ja tukea erilaisten liiketoimintaprosessien sekä IT:n kehittämiseen. Kyseessä on vahva ja kasvava yhtiö, joka yhdistää paikallisuuteen kansainvälisen osaamisen.