Junior .NET Developer paikkatietojärjestelmän pariin

Haluatko työskennellä .NET-kehityksen parissa yhdessä maailman suurimmista IT-alan yrityksistä ja päästä mukaan kehittämään paikkatietoratkaisuihin keskittyvä ohjelmistoja? Oletko vastavalmistunut tai opintojasi viimeistelevä IT-alan tuleva ammattilainen? Tämä tehtävä tarjoaa loistavan mahdollisuuden startata ura ison asiakkuuden parissa!

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior .NET Developeria Helsinkiin! Tehtävä on alkuun määräaikainen kuusi kuukautta, jonka jälkeen on erinomainen mahdollisuus työllistyä asiakkaallemme.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT
Asiakkaamme tarjoaa digitaalisten navigointi- ja karttapalvelujen lisäksi asiakkailleen mm. paikkatietokonsultointia. .NET Developerina työtehtäviisi kuuluu paikkatietoaineistoihin perustuvan järjestelmän kehitys osana 6-8 hengen Scrum-tiimiä. Järjestelmä koostuu toisiinsa kytkeytyvistä tietokannoista ja käyttöliittymistä ja sitä kehitetään Microsoftin työkaluilla ketterin menetelmin. Tässä tehtävässä pääset toimimaan myöskin asiakasrajapinnassa määrittelyn osalta, mutta tarkempaan toimenkuvaan ja työtehtäviin pääset loppupeleissä itse vaikuttamaan omien mielenkiinnonkohteidesi pohjalta.

Pääset mukaan asiantuntevaan, kasvavaan ja menestyvään organisaatioon, jossa saat mukavat ja osaavat työkaverit ja koulutusmahdollisuudet. Kiinnostaako sinua miten palkkatietopalvelut toimivat ja miten niitä kehitetään? Tämä tehtävä tarjoaa sinulle hyvän paikan kasvaa ohjelmistokehittäjänä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on sopivan teknisen korkeakoulututkinnon omaava vastavalmistunut ohjelmistokehittäjä, jolla kiinnostusta ja motivaatiota ottaa Microsoftin teknologiat haltuun. Tehtävässä menestyminen edellyttää tuntemusta .NET –arkkitehtuurista ja C#-kielestä, tai vaihtoehtoisesti vahvaa osaamista jostain muusta teknologiasta ja halu oppia .NET. Tämän lisäksi kaipaamme aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi työharjoittelusta tai vahvaa näyttöä osaamisesta oman harrastuneisuuden kautta. Tehtävässä tulet työskentelemään asiakasrajapinnassa, joten edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja sujuvaa suomen kieltä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • soveltuva tekninen koulutustausta (esim. AMK/DI)
  • aikaisempaa relevanttia työkokemusta tai vahvat taidot omien projektien kautta
  • halua oppia .NET-teknologiat
  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • sujuva suomen kieli

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian

Työmäärä: kokoaikainen

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle

Paikka: Pitäjänmäki, Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 17.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae työpaikkaa!: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-net-developer-paikkatietojarjestelman-pariin/15003635.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Asiakasyrityksemme on Suomen suurin ainoastaan paikkatietoratkaisuihin keskittyvä tietotekniikkatoimittaja, joka konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa.