Junior ohjelmistokehittäjä Helsinkiin tai Tampereelle

Kiinnostaako sinua sovellus- ja ohjelmistokehitys ja olet vilpittömän avoin ja innokas oppimaan uutta? Haemme nyt junior ohjelmistokehittäjää oppimaan ja kehittymään palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmään liittyvissä suunnittelijan ja ohjelmoijan tehtävissä. Tehtävä on loistava mahdollisuus kasvaa alan huippuosaajaksi osana kansainvälistä yritystä. Kiinnostuitko? Laita hakemusta tulemaan mahdollisimman pian!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista junior ohjelmistokehittäjää Helsinkiin tai Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä tulet toimimaan yhteistyössä paikallisten sidosryhmien lisäksi offshoren ja nearshoren kanssa. Tehtäviisi kuuluu sekä suunnittelijan että ohjelmoijan tehtäviä palkka- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien parissa. Tulet työskentelemään pääosin Progress/C+±ohjelmointikieltä hyödyntäen.

Tehtävä on loistava mahdollisuus nuorelle ammattilaiselle päästä sisään aidosti haastavaan ja opettavaiseen tehtävään. Asiakkaamme on suuri kansainvälinen yritys, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan sekä luoda urapolkua omien mielenkiinnon kohteiden mukaan.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on paikkaan soveltuva korkeakoulutausta: voit olla jo valmistunut tai vielä viimeistelemässä opintojasi. Sinulla on kokemusta ja osaamista ohjelmistotuotannosta, ohjelmisto- ja tietokantasuunnittelusta sekä jostakin back-end ohjelmointikielestä ja tietokannoista. Tunnet yleisimmät ohjelmistokehitysvälineet sekä versionhallinnan. Arvostamme erityisesti osaamista Progress/C+±ohjelmointikielistä tai vahvaa halua oppia näitä. Tärkeintä on, että olet motivoitunut ja halukas oppimaan uutta sekä omaksut uudet asiat nopeasti. Olet ulospäinsuuntautunut ja tulet hyvin kaikkien kanssa toimeen.

Etsimällämme henkilöllä on:

IT-alan korkeakoulutausta, opinnot joko loppusuoralla tai valmiina
Aikaisempaa kokemusta ohjelmistotuotannosta sekä ohjelmisto- ja tietokantasuunnittelusta
Osaamista jostakin ohjelmointikielestä ja
Sujuva suomen ja englannin kielen taito
Motivoitunut ja kehityshaluinen asenne
Katsomme eduksi kokemuksen rajapinnoista sekä yleisesti eri ohjelmointikielistä (kuten C, Java tai JavaScript) ja webteknologioista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elokuussa, sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 6 kk, jonka jälkeen tavoitteena rekrytoituminen asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki/Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.06.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on kansainvälinen IT-palveluyritys, joka toimittaa ratkaisuja ja palveluita asiakkailleen, auttaakseen heitä kehittämään omaa kilpailukykyään.

Lisätietoja voit kysyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

Hae työpaikkaa:
https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistokehittaja-helsinkiin-tai-tampereelle/14989878