Junior ohjelmistokehittäjä kansainväliseen IT-yritykseen, Tampere tai Jyväskylä

Oletko vastavalmistunut tai juuri valmistumassa oleva tuleva ohjelmistokehityksen huippuammattilainen? Onko sinulla hyvä perusosaaminen olio-ohjelmoinnista ja relaatiotietokannoista? Etsimme Junior Ohjelmistokehittäjää asiakkaamme kiinteistötoimialalle erikoistuneeseen tiimiin tuotekehitys ja asiakasprojekteihin. Työ on vaihtelevaa, ja pyrimme siihen että osallistuisit ohjelmistokehitysprojektin eri vaiheisiin monipuolisesti - määrittelystä toimitukseen ja asiakastuesta ylläpitoon. Asiakkaamme on suuri kansainvälinen IT-talo, joka tarjoaa erinomaiset kehittymismahdollisuudet juniorille!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Ohjelmistokehittäjää Tampereelle tai Jyväskylään! Tehtävä on alkuun määräaikainen 9 kuukautta.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työllistyt asiakkaamme kiinteistötoimialalle erikoistuneeseen noin kahdenkymmenen hengen tiimiin. Tiimin vastuulla on kehittää ja ylläpitää asiakkaamme kiinteistötoimialalle suunnattua toiminnanohjausjärjestelmää. Tulet kehittämään Windows-ohjelmistoja Delphi-kehitysvälineillä ja osallistut ohjelmistokehitysprojektin eri vaiheisiin monipuolisesti - määrittelystä toimitukseen ja asiakastuesta ylläpitoon.

Tiimin jäsenet työskentelevät usealla eri paikkakunnalla – muun muassa Tampereella ja Jyväskylässä. Oman mieltymyksesi mukaan voit työskennellä jommallakummalla näistä paikkakunnista. Tehtävä on alkuun määräaikainen 9 kuukautta.

Oletko kiinnostunut? Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittyä huippu ohjelmistokehittäjäksi osaavan tiimin tukemana. Positiossa löytyy myös tulevaisuudessa erinomaisia kehittymismahdollisuuksia, esimerkiksi arkkitehdiksi tai konsultiksi.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimämme henkilö on IT-alalta vastavalmistunut, tai pian valmistuva. Kyky oppia on välttämätön edellytys työssä onnistumiseen, yksittäisten tekniikoiden valmis osaaminen ei ole. Etsimmekin siis hyvällä asenteella varustettua tulevaisuuden huippua! Ohjelmointiosaamisesi voi siis olla front-endistä, back-endistä tai jostain muualta. Tehtävä soveltuu erinomaisesti henkilölle, jolla on paljon omia projekteja ja joka etsii ensimmäistä kokoaikaista ohjelmointityötänsä.

Tärkeintä ovat oikea asenne ja halu ottaa vastuuta omasta työstä, mielenkiinto tietotekniikkaan, ja ymmärrys siitä mitä ohjelman tekeminen ja sen arkkitehtuuri todella tarkoittavat. Tehtävässä käytettävät tärkeimmät teknologiat ovat - Olio-ohjelmointi (Delphi) ja Relaatiotietokannat (SQL).

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Hyvä perusosaaminen olio-ohjelmoinnista ja relaatiotietokannoista
  • Oikea asenne ja halu ottaa vastuuta omasta työstä
  • Ymmärrys siitä, mitä ohjelman tekeminen ja sen arkkitehtuuri todella tarkoittavat

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuun alussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: alkuun 9kk, tavoitteena jatko

Paikka: Tampere tai Jyväskylä

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.3.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakasyrityksemme on IT-palveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen konsultointipalveluita liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Yritys konsultoi useita johtavia yrityksiä ja julkishallintoa ympäri Eurooppaa 40 eri maassa. Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet!