Junior ohjelmistokehittäjä kasvamaan ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi

Omaatko IT-alan koulutuksen ja olet kiinnostunut ohjelmistorobotiikasta? Haluatko päästä kehittymään tulevaisuudessa esimerkiksi robotiikkamäärittelijäksi tai IT-konsultiksi? Etsimme nyt asiakkaallemme nuorta lupausta, joka ymmärtää ohjelmistokehityksestä ainakin perusteet ja haluaa kasvaa ohjelmistorobotiikan raudanlujaksi ammattilaiseksi! Hae heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista ohjelmistorobotiikan tulevaa asiantuntijaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden aikana on mahdollista keskustella rekrytoitumisesta vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaamme Application Management -tiimissä, joka tuottaa robottiautomaation tukipalveluita vakuutus- ja finanssialan toimijoille. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat robottiautomaatioon liittyvien palvelupyyntöjen vastaanotto, robottien haltuunotto sekä häiriötilanteiden tekninen korjaaminen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä yrityksen asiakkaiden sekä sisäisten sidosryhmien, kuten kehittäjien ja outsourcing -kumppaneiden kanssa.

Ohjelmistorobotiikka on yksi voimakkaimmin kasvavista teknologia-alueista ja sen avulla saadaan automatisoitua manuaalisia prosesseja sekä rakennettua kokonaan uusia lisäarvopalveluita, jotka muokkaavat työntekemisen kulttuuria ja tapoja lähivuosina. Ohjelmistorobotiikka soveltuu kaikille toimialoille ja soveltamiskohteita rajoittaa vain mielikuvitus. Tämä on siis todella hieno mahdollisuus juniorille päästä alalle, sillä emme vaadi aikaisempaa osaamista ohjelmistorobotiikasta!

Tulevaisuudessa tehtävänkuvasi voi laajentua myös muihin projekteihin sekä robotiikan toteutuksen ja määrittelyiden puolelle. Ohjelmistorobotiikasta kiinnostuneelle tehtävä tarjoaa siis mahdollisuuden kehittää asiantuntijuuttaan monipuolisesti!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijallamme on soveltuva IT-alan korkeakoulututkinto sekä halu kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi. Voit olla esimerkiksi vastavalmistunut tai vielä viimeistellä opintojasi. Sinulla on hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai testiautomaatiosta sekä osaat ohjelmoida jolloin olio-ohjelmointikielellä (esim. C# tai Java).

Nautit työskentelystä asiakkaiden kanssa, toimit oma-aloitteisesti sekä haluat jatkuvasti oppia uutta. Et toivottavasti myöskään pelkää tuoda omia ideoitasi esille, sillä asiakasyrityksemme pitää niitä suuressa arvossa. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Etsimällämme henkilöllä on:
- Soveltuva IT-alan korkeakoulutausta (amk/yliopisto)
- Hyvä perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja/tai testiautomaatiosta
- Osaamista olio-ohjelmoinnista (esim. C# tai Java)
- Kiinnostusta tekniikkaa kohtaan ja halu oppia lisää
- Halu kehittyä ohjelmistorobotiikan ammattilaiseksi
Arvostamme ohjelmointipuolen harrastuneisuutta, ohjelmistorobotiikan osaamista sekä RPA-työkalujen (BluePrism/Thoughtonomy) tuntemusta. Uskomme kuitenkin vahvasti, että tekniset taidot ovat opittavissa ja että tärkeintä on aito kehittymishalu ja kyky omaksua uusia asioita!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työmäärä: kokoaika
Kesto: 6kk kk, jatkosta keskustellaan työsuhteen aikana
Paikka: Helsinki
Palkka: sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 13.9.2017

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT-talo, joka tuottaa sovellusylläpito- ja projektipalveluita pankkialalle. Sen toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingissä. Nyt asiakkaamme etsii innokkaita tulevaisuuden tekijöitä ammattimaisen joukkonsa vahvistukseksi.