Junior Ohjelmistokehittäjä Riihimäelle

Etsimme asiakasyrityksellemme Riihisoft Oy:lle Junior Ohjelmistokehittäjää. Jos olet nuori ohjelmistoammattilainen, jolta löytyy jo osaamista C# ja .NET teknologioiden parista ja halua oppia lisää kokeneilta mentoreilta, voi tämä paikka olla täydellinen juuri sinulle! Tässä tehtävässä pääsisit osaksi yritystä, jossa on avoin ja rento ilmapiiri, hyvät työsuhde-edut ja hyvät etenemismahdollisuudet.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior Ohjelmistokehittäjää Riihimäelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Riihisoftilla.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset mukaan työskentelemään sekä lyhyiden, että pidempien asiakasprojektien parissa yhdessä kokeneempien riihisoftilaisten kanssa. Lyhemmät projektit voivat olla esim. web-sivustojen kehittämistä, ja pidemmät asiakasprojektit hankkeita, joita kehitetään asiakkaan kanssa vuodesta toiseen. Pääset käyttämään .NET ja C# -osaamistasi, ja näiden lisäksi sinulla on myös mahdollisuus oppia laajasti muita teknologioita, joita kehityshankkeissa käytetään. Riihisoftilla on myös todella avoin työilmapiiri. Työntekijöitä kannustetaan mm. tekemään etätöitä ja esimerkiksi lisäkouluttautumisesta palkitaan. Juniorina sinulla on myös mahdollisuus kehittyä kokeneiden osaajien mentoroimana ja taustatukea löytyy aina joko toimistolta tai sitten etänä.

Käytettäviä teknologioita: C#, .NET, Umbraco CMS, ASP.NET, MVC, SQL, JavaScript + sen modernit kirjastot, Bootstrap, Active Directory, IIS, Visual Studio, GIT, SCRUM…

Tehtävä sopii sinulle joka haluat kehittyä ohjelmistokehityksen parissa ja haluat olla mukana kasvavassa yrityksessä, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa yrityksen toimintaan. Riihisoftilla sinulla on hyvät mahdollisuudet edetä urallasi ja tämän lisäksi yritys tarjoaa hyvät työsuhde-edut.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on hiljattain valmistunut tai valmistumassa oleva IT-alan korkeakoulutettu, jolla on jo kokemusta esimerkiksi C# tai .NET -teknologioista. Sinulle on kertynyt kokemusta kyseisistä teknologioista joko työkokemuksen kautta, tai mahdollisesti harjoittelusta tai isommista projekteista koulussa. Tehtävässä menestyminen edellyttää täsmällisyyttä, loogista ajattelukykyä ja suurta halua kehittyä ja oppia lisää. Tämän lisäksi pystyt kommunikoimaan sekä suomeksi, että englanniksi, ja olet halukas toimimaan myös asiakasrajapinnassa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (ei pakollinen)
  • Osaamista C# ja .NET –ohjelmoinnista
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
  • Halua ja motivaatiota oppia lisää

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jo kokemusta JavaScriptistä, Reactista, Angularista, HTML5:sta, SQL-tietokannoista tai Azuresta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Riihimäki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 3.4.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistokehittaja-riihimaelle/15004981.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Riihisoft Oy on bisnesviisas ohjelmistokumppani. Osaajiamme yhdistää pohjaton kiinnostus teknologioihin. Meillä on vainu, jolla asiakkaalle oikeat ratkaisut löytyvät, ketterästi ja protoillen. Meitä riihisoftilaisia on toistakymmentä, ja kasvamme jatkuvasti. Olemme rakentaneet lukuisia räätälöityjä yritysohjelmistoja – fiksuja verkkopalveluita, sovelluksia, ohjelmistoja ja integraatioita.