Junior Ohjelmistokehittäjä (Visual Basic) kiinnostavaan projektiin PlusTerveydelle Helsinkiin!

Etsimme nyt innokasta uransa alkuvaiheessa olevaa ohjelmistokehittäjää kiinnostavaan parin kuukauden projektiin PlusTerveydelle Malmiin. Projektissa pääsisit rakentamaan taloushallinnolle uuden palkkionlaskennansovelluksen alusta alkaen itsenäisesti, tietokannasta ohjelmistoon. Projektissa tekisit läheisesti yhteistyötä taloushallinnon tiimin kanssa, jotka ovat tehneet kirjalliset määritelmät sovellukselle. Jos haluat kerryttää arvokasta työkokemusta ohjelmistokehityksen parissa, lue lisää ja hae heti!

KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Jr. Ohjelmistokehittäjää (Visual Basic) Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina PlusTerveydellä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä pääset itsenäisesti rakentamaan ohjelmistoa alusta alkaen Visual Basicia käyttäen, yhteistyössä loppukäyttäjien kanssa. Ohjelmisto tulee olemaan taloushallinnon palkkionlaskentasovellus, joten taloushallinnon osasto tulee olemaan sovelluksen loppukäyttäjä. Tehtävässä pääset rakentamaan taustalla olevan tietokannan (SQL) ja uuden ohjelman sen päälle alusta alkaen. Talousosasto on luonut ohjelmaa varten sanalliset määritelmät, jotka toimivat tukenasi, kun rakennat sovellusta. Talousosasto tulee olemaan läheisesti läsnä projektissa, ja voit mm. pallotella ideoita heidän kanssaan projektin aikana. Tehtävässä on joustavat työajat ja myös mahdollisuus tehdä välillä etänä.

Tehtävä sopii sinulle joka olet urasi alkuvaiheessa oleva ohjelmistokehittäjä, joka haluaa kerryttää työkokemusta ohjelmistokehityksen parissa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutustausta ja jo jonkin verran kokemusta ohjelmistokehityksestä. Tämän kokemuksen olet kerryttänyt mm. koulusta ja omista projekteista. Tehtävässä käytettävät teknologiat ovat Visual Basic, SQL ja Microsoft ympäristö. Eduksi katsotaan jos nämä ympäristöt ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja, ja sinulla on jo hiukan kokemusta näistä. Olet itsenäinen ja omatoiminen työntekijä, mutta pystyt myös kommunikoimaan sujuvasti ja tehokkaasti muun tiimin kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sekä sujuvaa suullista että kirjallista suomen kielen osaamista.

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä taloushallinnon sanastosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elokuun puoliväli tai syyskuun alku

Työmäärä: 2-5 pv/vko

Kesto: 2-3 kk

Paikka: Malmi, Helsinki

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 18.7.

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://www.academicwork.fi/annons/junior-ohjelmistokehittaja-visual-basic-kiinnostavaan-projektiin-plusterveydelle-helsinkiin/15010710.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltammehttps://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
PlusTerveys on Suomen suurimpiin lukeutuva yksityisiä terveydenhuoltopalveluita tuottava, täysin suomalainen yritys. Yrityksen omistavat PlusTerveydessä työskentelevät hammaslääketieteen ja lääketieteen ammattilaiset. PlusTerveys haluaa olla kärjessä terveyspalveluiden digitalisaatiomuutoksessa.