Junior ohjelmistotestaaja kasvamaan testaamisen asiantuntijaksi

Pidätkö bugien etsimisestä ja olet kiinnostunut luomaan uraa ohjelmistotestaamisen parissa? Etsimme nyt innokasta junioria Qentinelille kasvamaan testaamisen asiantuntijaksi. Haethan heti, sillä etenemme nopealla aikataululla!

KUVAUS
Etsimme junior testaajaa pääkaupunkiseudulle, joka voi työskennellä joko kokoaikaisesti tai vaihtoehtoisesti 80 % työmäärällä, jos esimerkiksi viimeistelet vielä opintojasi.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Qentinel Finland Oy:ssä.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä toimit manuaalitestaajana web-sovelluksen parissa. Työtä tehdään asiakasprojektissa ja työ tapahtuu Qentinelin tai heidän asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävässä tulet tekemään manuaalitestausta, suunnittelemaan testitapauksia, kirjoittamaan bugi-raportteja sekä automatisoimaan testaamista. Työskentelet osana kokeneempaa tiimiä ja työnkuvasi laajenee osaamisesti kehittyessä.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittää taitojasi ohjelmistotestaamisen parissa ja kehittyä tulevaisuudessa alan asiantuntijaksi! Positio tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään ja toteuttamaan uusia ratkaisuja sekä toimintatapoja. Tämän lisäksi pääset osallistumaan monipuolisiin ja haastaviin projekteihin mukavien työkavereiden ympäröimänä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on itseohjautuva ja kehityshaluinen IT-alan opintojen (AMK/yliopisto) loppuvaiheessa oleva, tai vastavalmistunut tulevaisuuden ammattilainen ohjelmistotestaamisen saralla. Etsimämme henkilö on ihmisläheinen teknologiakaveri, joka omaa aikaisempaa kokemusta testaamisesta, vähintään opintojen parista. Tehtävässä menestyminen edellyttää halua kokeilla ja omaksua uusia teknologioita sekä intoa työskennellä kokeneiden kollegoiden ympäröimänä. Tämän lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä pystyt työskentelemään tarvittaessa myös englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan korkeakouluopintoja
  • Aikaisempaa ymmärrystä tai kokemusta testaamisesta (vähintään opintojen kautta)
  • Halu luoda uraa ohjelmistotestaamisen parissa
  • Kiinnostusta työskennellä ketterillä menetelmillä
  • Sujuva suomen, sekä hyvä englannin kielen taito
  • Itseohjautuva sekä kehittymishaluinen asenne
  • Hyvät kommunikaatiotaidot sekä halu työskennellä osana tiimiä

Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen testaamisen parista. Aloitamme hakijoiden kontaktoinnin heti viikolla 11, joten haethan mahdollisimman pian!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen tai mahdollisuus työskennellä 80 %

Kesto: 6 kuukautta, jatkosta mahdollisuus keskustella työsuhteen aikana

Paikka: Bertel Jungin aukio 7, Espoo tai Qentinelin asiakkaiden tilat pääkaupunkiseudulla

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 9.3.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae työpaikkaa!: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-ohjelmistotestaaja-kasvamaan-testaamisen-asiantuntijaksi/15003668.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.