Junior ohjelmoija (ASP.NET / C# / Ajax)

Academic Work etsii kokoaikaista Junior-ohjelmoijaa vakituiseen työsuhteeseen Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Aventralle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi

Työnkuva

Tässä tehtävässä tulet osaksi sähköisen tunnistamisen ja identiteetinhallinnan järjestelmiin, tuotteisiin ja palveluihin erikoistunutta tiimiä. Pääasiallinen työnkuvasi on front end -painotteinen ohjelmointi ja osallistuminen ohjelmistokehitykseen. Tiimin erikoisalaa on PKI- ja RFID-teknologiat, sekä näihin liittyvät tiedon suojaus- ja salausmenetelmät. Osallistut Microsoft-teknologioihin perustuviin järjestelmähankkeisiin, tietojärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen sekä määrittelyihin. Toimit vaihtelevissa asiakasprojekteissa osana asiantuntevaa ja pientä tiimiä. Toimit muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: Visual Studio, ASP.NET, C#, Ajax (Javascript), HTML, SQL, C++, VB.NET, Java ja Eclipse.

Oletko kiinnostunut front endiin painottuvasta ohjelmoinnista ja ohjelmistokehityksestä ja halukas kehittämään taitojasi Microsoft-teknologioiden parissa? Aventra tarjoaa monipuolisen työtehtävän, mukavan ja tiiviin työporukan sekä mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää jo tänään!

Etsimämme henkilö on

Tehtävässä ovat käytössä muun muassa C#, Visual Studio sekä Ajax (Javascript) ja HTML, joten toivomme näiden teknologioiden perushallintaa ASP.NET-ympäristön lisäksi. Toivomme lisäksi myös perustason SQL-ymmärrystä. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/yliopisto) sekä hyvät kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielitaito katsotaan hakijan eduksi. Olet kerännyt jo jotain aikaisempaa työkokemusta – harrastuneisuus, kesätyöt ja kouluprojektit ohjelmoinnin puolelta katsotaan hakijan eduksi. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, itsenäinen ja huumorintajuinen tiimipelaaja.

Etsimällämme henkilöllä on:
Tehtävään sopiva koulutus (AMK/yliopisto) ja työkokemusta tai harrastuneisuutta alalta
Hyvät perustaidot tehtävässä käytettävistä teknologioista
Suomen ja englannin kielen taito
Hyvä asenne ja kiinnostusta kehittyä ohjelmoinnin alalla

Lähetäthän hakemuksen yhteydessä portfoliosi aiemmista työnäytteistäsi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Tammi-helmikuu 2015

Työmäärä: Kokoaika, joustavat toimistotyöajat

Kesto: Rekrytointi, vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 09.01.2015

Hae tehtävään: https://www.academicwork.fi/jobad/junior-ohjelmoija-aspnet-c-ajax/14953323

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Satu Hakkaraiselle hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Infoa asiakkaasta

Aventra on sähköisen tunnistamisen ja identiteetin hallinnan järjestelmiin, tuotteisiin ja palveluihin erikoistunut teknologiayritys. Yritys on erityisesti sirukorttien, PKI- ja RFID-teknologioiden, sekä näihin liittyvien tiedon suojaus- ja salausmenetelmien asiantuntija. Aventran keskeiset ohjelmistotuotteet ovat itse kehitettyjä, ja kaikki asiantuntijat ovat mukana myös tuotekehityksessä.