Junior PHP-kehittäjä Tampereelle

Pyritkö työssäsi näyttävään ja käytettävään toteutukseen? PHP – kehittäjänä pääset mukaan mielenkiintoisiiin asiakkuuksiin monipuolisten tehtävien pariin. Osallistut tuotekehitykseen, verkkosivujen – tai kauppojen toteutukseen yhdessä osaavan tiimin kanssa. Jos PHP on sinulle tuttu ohjelmistokieli ja haluat nostaa osaamistasi uudelle tasolle, jatka lukemista!

Kuvaus

Academic Work etsii kokoaikaista PHP-kehittäjää Tampereelle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Smart Filesilla.

Työtehtävä

Työnkuvasi räätälälöidään osaamistasosi mukaisesti, tehtävät ovat koodausta ja ohjelmistosuunnitelua useisiin asiakasprojekteihin. Työtä tehdään PHP:llä ja tarvittaessa HTML5 ja CSS:llä. Asiakkalle tehdään tuotekehitystä, verkkosivuja ja verkkokauppoja, ja sinun tehtäviisi kuuluu niiden kuntoon laitto ja asennukset sekä erilaisten moduulien toteutukset. Tulet junior roolissa osallistumaan useisiin projekteihin, joten pääset monipuolisesti hyödyntämään jo osaamaasi sekä kehittämään laajalti taitojasi! Projekteihin osallistuu useampia koodareita ja työt jaetaan keskenään sopiviksi kokonaisuuksiksi.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Asiakasprojekteihin osallistuminen
  • PHP-kehitys

Tehtävä sopii sinulle joka pitää monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden kehittämään omaa osaamistaan ja monipuolisen tekemisen kautta kattavan ymmärryksen modernien verkkopalveluiden kehityksestä. Tässä roolista voi edetä esimerkiksi senior ohjelmistosuunnittelijaksi tai taipumusten mukaan tiimipäälliköksi.

Urakehityksen lisäksi Smart Filesilla on kiva ja todella osaava tiimi, joka auttaa ja sparraa keskenään parempiin suorituksiin ja erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen. Yrityksessä on kivaa tehdä töitä rennossa ilmapiirissä ja mukavat toimitilat sijaitsevat mahtavalla paikalla Tampereen ydinkeskustassa.

Etsimämme henkilö on

Etsimällämme henkilöllä on ainakin harrastaneisuutta PHP-kehityksestä, asiakasprojekteja sinulla ei tarvitse olla vielä takana. Tämän lisäksi osaaminen HTML5 , CSS, SQL, JavaScriptistä on eduksi katsottavaa osaamista. Pidät tiimissä työskentelystä ja sinulla on rempseä ja reipas ote työhösi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • PHP-kokemusta (omia projekteja, harrastaneisuutta)

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.11.2018

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Hae tästä: https://jobs.academicwork.fi/annons/junior-phpkehittaja-tampereelle/15017389.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03a@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

Muuta tietoa

Smart Files on yritys, jonka vaikuttavat asiakasreferenssit antavat laajan kokemuksen markkinoinnillisten verkkopalveluiden kehityksestä käytännön tasolla. Meillä projekteja tehdään todella monipuolisesti aina pienten yksityisyrittäjien palveluista Suomen suurimpiin pörssiyrityksiin. Työntekijämme saavat erilaisten asiakas- ja tuotekehitysprojektien kautta valtavan hyvää käytännön kokemusta ja pääsee kokeilemaan uusimpia tekniikoita. Projektien kanssa ei myöskään jää yksin, sillä osaamista löytyy jo valmiiksi tiimiltä ja he ovat aina valmiita auttamaan haasteiden kanssa eteenpäin.