Junior Sales Manager Ari Hovi Oy:lle Helsinkiin

Onko intohimonasi BI/DW, Data Science, Edistynyt Analytiikka tai Big Data? Oletko tuloshakuinen ja myyntihenkinen tekijä, jolla on kykyä vakuuttaa ja sitouttaa asiakas? Haemme nyt aktiivista ja oma-aloitteista, uransa alkuvaiheilla olevaa Junior Sales Manageria kasvamaan alan asiantuntijaksi Ari Hovi Oy:lle. Lue yrityksestä lisää täällä: http://www.arihovi.com

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Sales Manageria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Ari Hovi Oy:llä.

TYÖTEHTÄVÄT

Junior Sales Managerin tehtävässä toimit myynnin ja markkinoinnin tehtävissä kovan ammattitaidon omaavassa yrityksessä. Tässä roolissa olet osana yrityksen kasvua myymällä sen koulutus- ja konsultointipalveluita asiakkaille. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, myyntitapaamisten varaaminen ja koulutustilaisuuksista tiedottaminen. Olet siis suorassa yhteydessä tunnettujen yritysten asiantuntijoihin ja johtohenkilöihin. Osaamisesi ja tuotetuntemuksesi karttuessa myyntitapaamiset tulevat osaksi arkeasi. Tehtävässä on tärkeää pystyä aktiivisesti avaamaan uusiakin ovia, eli tiedät myös miten kartoittaa asiakkaiden tarpeita. Odotamme sinulta vahvaa myyntihenkisyyttä ja halua kasvaa nopeasti kohti vastuullisempia tehtäviä.

Yrityksen osaamisalueeseen kuuluu mm.:

  • Tietovarastointi ja Business Intelligence
  • Tekoäly
  • Big Data, Hadoop ja analytiikka
  • Master Data
  • Käsitteiden mallinnus ja tietoarkkitehtuuri

Tämä tulevaisuuden toimialan tehtävä on todellinen mahdollistaja kelle tahansa tulevaisuuden huippuasiantuntijalle!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on teknisesti tai kaupallisesti painottunut ylempi korkeakoulutus tai opinnot loppusuoralla. kiinnostusta BI/DW:een, Edistyneeseen Analytiikkaan ja Big Dataan. Työuraa olet ehtinyt rakentaa jo esimerkiksi työharjoitteluissa ja kesätöissä, ehdottomaksi eduksi katsotaan kokemus vastaavanlaisista asiantuntija-, konsultointi- tai myyntitehtävistä. Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta, mikä näkyy myös työtavassasi aktiivisuutena, rohkeutena ja oma-aloitteisuutena. Asiakasyhteydenpito sujuu sinulta sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Teknisesti ja/tai kaupallisesti painottunut ylempi korkeakoulutus (esim. kauppatieteet, informaatioteknologia, tietojenkäsittelytiede)
  • Työkokemusta (vähintään kesätöistä ja työharjoitteluista)
  • Kiinnostusta BI/DW:een, Edistyneeseen Analytiikkaan ja Big Dataan
  • Myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan aiempi kokemus toimialalta: konsultoinnista, asiantuntijatehtävistä tai vastaavanlaisten palveluiden myynnistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elokuun puolivälissä
Työmäärä: Kokoaikainen
Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan
Julkaisupäivämäärä: 5.7.

HAE TÄSTÄ: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-sales-manager-ari-hovi-oylle-helsinkiin/14990573

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Ari Hovi Oy on vuonna 1990 perustettu, toimittaja- ja tuoteriippumaton koulutus- ja konsulttiyhtiö. Yritys on konsultoinut lähes kaikkia Suomen Top 30 -yrityksiä sekä lukuisia julkishallinnon toimijoita. Yrityksen koulutukset ovat erittäin suosittuja isojen yritysten lisäksi suurten sekä keskisuurten konsulttiyritysten keskuudessa. Heitä tituleerataankin joskus ”konsulttien konsultiksi”. Ari Hovi Oy auttaa asiakkaita esimerkiksi tietovarastoinnin, business intelligencen, arkkitehtuurin, Big Datan ja analytiikan parissa. Tutustu yritykseen lisää täällä: http://www.arihovi.com/yritys/