Junior Software Developer

Onko XML ja JavaScript hallussa? Entä IT-alan opinnot loppuvaiheessa tai juuri valmistuneet? Mikäli vastasit kyllä sekä olet lisäksi kehityshaluinen ja ongelmaratkaisutaitoinen, voit olla juuri etsimämme henkilö! Etsimme Junior Software Developeria rekrytoitumaan asiakkaallemme Avain Technologies Oy:lle Helsinkiin!

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii nyt Junior Software Developeria asiakkaallemme Avain Technologies Oy:lle Helsinkiin! Asiakkaamme kasvun vuoksi he tarvitsevat kehityshaluisen nuoren ammattilaiset osaksi Professional Services tiimiään. Työpaikka sijaitsee, hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Avain Technologies Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana asiakkaille tuotettavia toimitusprojekteja, pääkielinäsi XML sekä Javascript. Tulet työskentelemään X-Web Form Manager-alustan parissa ja tulet luomaan, hallinnoimaan sekä konfiguroimaan sähköisiä XML-pohjaisia lomakkeita asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Toisinaan tulet osallistumaan myös kehitysprosesseihin ja testaukseen.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittymään kasvavassa yrityksessä, osaavien kansainvälisten kollegoiden parissa, mukavassa sekä nuorekkaassa työilmapiirissä. Yrityksen modernit toimitilat sijaitsevat Ruoholahdessa ja pääset työskentelemään tehokkaita ja uusimpia teknologioita käyttäen. Tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työskennellä joustavien työaikojen puitteissa.

VAATIMUKSET

Voit olla ideaalihakijamme, jos olet oppimishaluinen ja ongelmaratkaisutaitoinen sekä omaat IT-alan korkeakoulututkinnon tai olet opintojesi loppuvaiheessa. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta XML, XSLT ja JavaScript-teknologioista harrastuneisuuden tai työn kautta. Myös SQL-tietokannat ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja työskentelet luontevasti niin Linux- kuin Windows-ympäristössäkin. Sujuvan suomen ja englannin kielen hallitseminen on ehdoton edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Arvostamme itseohjautuvaa työskentelytapaa sekä halua kehittää omia taitoja ja toimia osana kansainvälistä tiimiä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • IT-alan korkeakoulututkinto
  • Aiempaa kokemusta XML, XSLT ja JavaScript-teknologioista
  • Ymmärrystä SQL-tietotokannoista
  • Kokemusta Linux- sekä Windows-ympäristöissä työskentelystä
  • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on aiempaa kokemusta JavaScriptin Dojo-kirjastosta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä etenemme hakuprosessissa haastatteluihin heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Elokuun lopussa

Työmäärä: Ensisijaisesti kokoaikainen, osa-aikaisuudesta (vähintään 3 pv/viikko) mahdollisuus keskustella.

Kesto: Vakituinen, rekrytointi

Paikka: Ruoholahti, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 16.6.2015

Hae tehtävään kotisivuillamme: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-software-developer/14958427

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme Avain Technologies Oy on Suomalainen ohjelmistoyritys, jonka erikoisalaa ovat sähköinen allekirjoitus, älykkäät lomakkeet ja niiden prosessit sekä sähköinen arkistointi. Heidän keskeisiä tuotteitaan ovat X-Digital Signature Suite, X-Web Form Manager ja X-Archive, mitkä ovat laajasti käytössä julkishallinnossa ja terveydenhuollossa niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää: http://www.avaintec.com/.