Junior System Administrator (Linux) Helsinkiin

Oletko loppuvaiheen IT-opiskelija tai kenties vastavalmistunut tietotekniikan osaaja? Oletko kiinnostunut sovelluksista ja sovellusympäristöistä ja motivoitunut työskentelemään osana ammattimaista tiimiä? Mikäli vastasit kyllä, tässä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi. Tehtävä on aluksi määräaikainen, minkä jälkeen kehittymishaluisella juniorilla on loistava mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen ja päästä vauhdikkaasti eteenpäin urallaan.

KUVAUS

Academic Work etsii Junior System Administratoria työskentelemään Linux ympäristössä. Etsimme ensisijaisesti kokoaikaista tekijää, mutta jos opintosi vaativat voimme olla joustavia (voit esimerkiksi tehdä vain 4 päivää viikossa töitä).

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus keskustella rekrytoitumisesta suoraan vakituiseksi työntekijäksi asiakasyritykseen

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä työskentelet osana asiakasyrityksemme asiakkaita palvelevaa mobiilijärjestelmien DevOps-tiimiä. Toimenkuvaasi kuuluu sovellusympäristöjen ja sovellusten asennus, konfigurointia, valvontaa, vianselvitystä ja vikojen korjausta. Työtehtäviäsi ovat lisäksi sovellusasennusten automatisointi ja sovellusten asennuksiin liittyvä kommunikointi sovellustoimittajien kanssa. Pääset myös osallistumaan sovellusympäristöjen ja käytäntöjen kehittämiseen. Pääset työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Työt alkavat perusasioista ja pikku hiljaa pääset kehittymään ja kasvattamaan vastuuta oman osaamisesi kehittymisen mukaan.

Työmäärä on 4-5pv/vko, joten voit myös olla opintojasi viimeistelevä opiskelija, joka etsii ensimmäistä oman alan tehtävää.

Asiakkaina on julkishallinnollisia ja yksityisiä organisaatioita, jotka hyödyntävät uusimpia mobiili- ja pilviratkaisuja toiminnassaan. Sovellukset ovat erilaisia mobiili- tai paikkatietosovelluksia.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Sovellusympäristöjen ja sovellusten asennus, konfigurointi, valvonta, vianselvitys ja korjaus
  • Sovellusasennusten automatisointi
  • Sovellusten asennuksiin liittyvä kommunikointi sovellustoimittajien kanssa
  • Osallistuminen sovellusympäristöjen ja käytäntöjen kehittämiseen

Tehtävä sopii sinulle, joka olet motivoitunut oppimaan uutta ja pärjäät nopeatempoisessakin työympäristössä. Pääset työskentelemään erittäin kokeneen henkilön työparina ja saat hyvän perehdytyksen tehtävään asiakasyrityksen perehdytysohjelmassa. Positio tarjoaa hienon mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijaksi tai esimiesasemaan.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Ideaalihakijamme on vastavalmistunut tai opintojaan viimeistelevä IT-osaaja. Etsimällämme henkilöllä on osaamista relevanteista teknologioista ja vahva halu kehittyä alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tietotekniikan alan tutkinto tai alan opinnot loppuvaiheessa
  • Vahvaa Linux ja SQL-osaamista
  • Oppimisorientoitunut ja motivoitunut asenne
  • Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on osaamista jostain seuraavista esim. omien projektien myötä: Ansible (tai vastaava), konfiguraationhallinta, continuous integration, Cloud (AWS, Azure), Python, Java, PostgreSQL. Aikaisempi kokemus esimerkiksi alan kesätöistä katsotaan eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen (4-5pv/vko)

Kesto: 6 kk, minkä jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 13.10.2017

Hae paikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-system-administrator-linux-helsinkiin/14995254

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Asiakkaamme on kansainvälinen IT- ja liiketoimintaprosessien kehittämispalvelujen parissa toimiva taloudellisesti vakaa ja kasvava yritys, jolla on toimintaa neljällä mantereella. Asiakasyrityksemme asiakkaina on mm. julkishallinnollisia liikenne- ja kuljetusorganisaatioita sekä yksityisiä alan toimijoita.