Junior System Specialist Fujitsulle

Oletko innokas oppimaan uutta ja kehittymään työtehtävissäsi? Oletko juuri valmistumassa oleva tai jo valmistunut tulevaisuuden IT-alan osaaja, joka etsii uusia työmahdollisuuksia? Etsimme nyt Fujitsulle uransa alkuvaiheessa olevaa Junior System Specialistia kasvamaan kokeneiden kollegoiden parissa. Tässä tehtävässä ei vaadita aikaisempaa työkokemusta, vaan arvostamme ennen kaikkea halua oppia uutta ja motivaatiota työtehtäviä kohtaan! Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä osana kansainvälistä ja isoa yritystä monipuolisten tehtävien parissa.

KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Junior System Specialistia Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Fujitsu Finland Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.

TYÖTEHTÄVÄT
Tehtävässä pääset huolehtimaan Fujitsun asiakkaiden palvelinten, sovellusten ja verkkolaitteiden valvonnasta sekä häiriönhallinnasta vuorokauden ympäri. Fujitsulla rooli jakautuu eri tasoihin ja pääset etenemään urallasi osaamisesi karttuessa. Mikäli omaat jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, pääset aloittamaan suoraan vaativamman tason ongelmien ratkaisemisesta.

Tehtävässä työskentelet Fujitsun valvomossa, joka palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri ja myös öisin vuorossa on useita asiantuntijoita, eli yksin ei tarvitse työskennellä. Yhden työvuoron kesto on aina noin 12h ja tulet työskentelemään 4 päivän sykleissä, joista 2 tehdään päivällä ja 2 yöllä, joiden jälkeen sinulla on 6 päivää vapaata. Työ sopii erityisesti sinulle, joka nautit vuorotyön tarjoamista mahdollisuuksista.

Tämä on loistava tilaisuus uransa alkuvaiheessa olevalle henkilölle päästä kehittymään monipuolisten tehtävien parissa. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka kouluttaa työntekijöitään ja tarjoaa mahdollisuuden päästä oppimaan kokeneiden kollegoiden tukemana. Fujitsu on Suomen kolmanneksi suurin tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, kansainvälisesti yritys työllistää palvelu- ja järjestelmäosaajia 70 maassa.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on innokas IT-alan osaaja, joka haluaa jatkuvasti kehittää itseään ja oppia uutta sekä uskaltaa kyseenalaistaa olemassa olevia toimintatapoja ehdottaen uusi ratkaisuja. Etsimällämme henkilöllä on aiempaa kokemusta teknisistä laitteista ja niiden kanssa toimisesta joko työn, harrastuneisuuden tai opintojen kautta. Arvostamme kykyä ymmärtää niin suuria kokonaisuuksia kuin tarkkuutta ja kykyä keskittyä yksityiskohtiin.

Etsimällämme henkilöllä on:

Tehtävään soveltuva IT-alan koulutus
Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
Paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä
Hyvät tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaidot
Nuhteeton tausta (tehtävässä tullaan tekemään turvallisuusselvitys)
Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen esimerkiksi Help Desk -tehtävistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 21.3.2018

Hae paikkaa: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-system-specialist-fujitsulle/15004432

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
Fujitsu Finland on Suomen kolmanneksi suurin tietotekniikan palvelu- ja laitetoimittaja, jonka tuotevalikoima kattaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ICT-ratkaisuja ja -palveluja. Suomessa Fujitsulla työskentelee noin 2500 työntekijää.

Kansainvälisesti Fujitsu työllistää yli 155 000 palvelu- ja järjestelmäosaajaa 70 maassa. Vuonna 1935 perustetun kansainvälisen konsernin pääkonttori on Tokiossa. Fujitsu tavoittelee kaikessa toiminnassaan vastuullisuutta ja konsernin visio on ihmiskeskeinen älykäs yhteiskunta.