Junior Test Engineer Helsinkiin

Oletko jo hieman testauskokemusta kartuttanut nuori ammattilainen ja kiinnostunut vastuullisesta sekä monipuolisesta työtehtävästä ohjelmistotestauksen parissa? Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden nuorelle ammattilaiselle päästä kartuttamaan lisää kokemusta ja osallistumaan kaikkiin ohjelmistotestauksen vaiheisiin sekä työskentelemään myös asiakkaiden kanssa.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Academic Work etsii kokoaikaista Junior Test Engineeriä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Avain Technologies Oy:lle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen candidate.service(at)academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä toimenkuvassa tulet toimimaan ohjelmistotestaajan monipuolisissa tehtävissä ja pääset osallistumaan kaikkiin ohjelmistotestauksen vaiheisiin sekä työskentelemään myös asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluu regressiotestauksen läpivienti ja kehittäminen ennen releaseja. Lisäksi tulet olemaan vastuussa asiakasprojektien laadunvarmistuksesta testaamisen kautta. Työnkuva tarkentuu valitun henkilön taustan ja osaamisen mukaan. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja ottaa suurempaa roolia asiakasprojekteista ja testaamisen viimeisestä varmistamisesta.

Oletko kiinnostunut vastuullisesta ja monipuolisesta tehtävästä testauksen parissa? Tehtävä tarjoaa hienon mahdollisuuden nuorelle ammattilaiselle päästä kartuttamaan lisää kokemusta kasvavassa yrityksessä osana ketteriä tiimejä.

VAATIMUKSET

Voit olla etsimämme henkilö jos koet testaamisen tulevaisuuden urapolkunasi ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai olet opintojesi loppusuoralla. Olet opiskellut esimerkiksi tietojenkäsittelyä tai tietotekniikkaa. Tämän lisäksi olet jo hankkinut jonkin verran työkokemusta ohjelmistotestaamisesta ja sinulla on kokemusta jonkin web-teknologian käytöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia taitoja ja halua työskennellä myös asiakasrajapinnassa. Lisäksi olet tarkka tiimipelaaja, joka jaksaa paneutua yksityiskohtiin. Odotamme, että kommunikoit suullisesti ja kirjallisesti sujuvasti suomen sekä hyvin englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Halua luoda uraa testaamisen parissa
  • Tehtävään soveltuvat korkeakouluopinnot (esimerkiksi tietojenkäsittelystä tai tietotekniikasta)
  • Työkokemusta ohjelmistotestaamisesta
  • Kokemusta jonkin web-teknologian käytöstä
  • Sujuva suomen ja hyvä englannin kielitaito
  • Hyvät sosiaaliset taidot
  • Tarkka työote ja kyky ottaa vastuuta projektien laadusta

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on jotain ohjelmointikokemusta (etenkin Java) ja/tai tunnet Selenium tai JUnit testityökalut.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuussa

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Rekrytointi, vakituinen

Paikka: Helsinki, Ruoholahti

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 19.3.2015

Hae tehtävää: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-test-engineer-helsinkiin/14953165

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia tai yhteydenottopyynnön Marianne Johanssonille hakijapalveluumme osoitteeseen candidate.service@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Välitämme töitä sekä opiskelijoille, että jo valmistuneille, joilla on aina viiteen vuoteen asti työkokemusta. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

YRITYSKUVAUS

Asiakkaamme Avain Technologies Oy on Suomalainen ohjelmistoyritys, jonka erikoisalaa ovat sähköinen allekirjoitus, älykkäät lomakkeet ja niiden prosessit sekä sähköinen arkistointi. Heidän keskeisiä tuotteitaan ovat X-Digital Signature Suite, X-Web Form Manager ja X-Archive, mitkä ovat laajasti käytössä julkishallinnossa ja terveydenhuollossa niin Suomessa kuin ympäri maailmaa. Lue yrityksestä lisää: http://www.avaintec.com/.