Junior testaaja/automaatiosuunnittelija rautatieprojektien pariin Mipro Oy:lle!

Oletko urasi alkuvaiheessa oleva automaatio- tai sähköinsinööri ja kiinnostunut mahdollisuudesta kehittää osaamistasi järjestelmäsuunnittelun sekä toteutuksen parissa? Onko sinulla hyvä käsitystä logiikkaohjelmoinnista? Etsimme nyt kokoaikaista Jr. Automaatiotestaajaa Mipro Oy:lle! Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä oppimaan osaavan tiimin tukemana! Mikäli kiinnostuit, lähetä hakemuksesi jo tänään!

KUVAUS

Academic Work etsii kokoaikaista Jr. Automaatiotestaajaa Mipro Oy:lle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tässä tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisiin rautatieprojekteihin osana osaavaa tiimiä. Tulet työskentelemään yrityksen eri toimialueille toimitettavien raideliikennejärjestelmien suunnittelun sekä toteutuksen parissa. Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu suunnittelujärjestelmien konfigurointi sekä manuaalinen logiikkaohjelmointi. Vastaat myös järjestelmiin liittyvästä, alustavasta ohjelmistotestauksesta sekä simulaatiotestauksesta toimisto-olosuhteissa. Tulet työskentelemään ohjausjärjestelmiä toteuttavissa projektitiimeissä, kiinteässä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa. Automaatiotestaajana työskentelet useamman eri projektin parissa samanaikaisesti.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään monipuolista osaamista, osaavan tiimin tukemana. Monipuolisten työtehtävien lisäksi tehtävä tarjoaa mahdollisuuden luoda uraa kansainvälistyvässä, dynaamisessa yrityksessä.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva automaatio- tai sähköinsinöörin korkeakoulututkinto ja hyvä käsitys logiikkaohjelmoinnista esimerkiksi opintojen tai työelämän parista. Aiempaa kokemusta tärkeämpää tehtävässä on kuitenkin vahva motivaatio kehittyä tehtävässä! Työntekijänä olet tarkka, oma-aloitteinen ja joustava ja kommunikoit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus (automaatio tai sähkö)
  • Hyvä käsitys logiikkaohjelmoinnista esimerkiksi opintojen parista
  • Osaamista jostakin logiikkajärjestelmästä (Siemens, Omron tai Schneider)
  • Kokemusta projekteista ja hyvät ryhmätyöskentelytaidot
  • Tarkka ja oma-aloitteinen asenne
  • Hyvät ongelmanratkaisutaidot
  • Hyvä suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkosta

Paikka: Espoo tai Mikkeli

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.11.2017

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-testaaja-automaatiosuunnittelija-rautatieprojektien-pariin-mipro-oylle/14997820

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista, kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Reiluja vuokratöitä -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Rekisteröidyttyäsi sivuillemme voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen id-numeron viestissäsi. Huomaathan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla. Huomaathan, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää! Suosittelemme siis laittamaan hakemuksesi paikkaan niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan, ja näin ollen edenneet hakuprosessissa.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään sekä opiskelijoita, vastavalmistuneita että uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina tietyssä asiakastoimeksiannossa, tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA

Mipro Mipro on turvallisuuteen ja ympäristötekniikkaan erikoistunut asiantuntijayritys. Mipro kehittää ja toimittaa kokonaisvaltaisia järjestelmäratkaisuja rautatie- ja metroliikenteen ja teollisuuden turvallisuuden hallintaan sekä vesi- ja energiahuollon prosessien ohjaukseen ja valvontaan. Mipro työllistää yli 90 alan ammattilaista. Heidän joukossa on sekä uransa alkuvaiheessa olevia nuoria että kokeneita konkareita. Mipro tarjoaa haasteita molemmille: monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuksia luoda uraa kansainvälistyvässä ja dynaamisessa yrityksessä.