Junior testaaja osa-aikaiseen projektiin SOK:lle!

Oletko korkeakouluopiskelija ja kiinnostunut kehittämään testausosaamistasi osana asiantuntevaa testaustiimiä? SOK etsii nyt osa-aikaista Junior testaajaa osa-aikaiseen projektiin, Helsinkiin! Tehtävä ei edellytä aiempaa kokemusta alalta, innostunut asenne ja halu oppia ratkaisevat. Mikäli kiinnostuit, hae tehtävään jo tänään, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä!

KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Junior testaajaa Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina SOK:lla.

TYÖTEHTÄVÄT
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään testaajana SOK:n kassajärjestelmien uudistusprojektissa. Tulet työskentelemään yhdessä projektivastaavan sekä testauksesta vastaavan henkilön kanssa. Tehtävässä tulet alkuun työskentelemään kokeneemman henkilön avustuksella, jonka jälkeen pääset työskentelemään itsenäisesti. Toimenkuvaasi kuuluu järjestelmän integraatio- sekä hyväksymistestaus, testaustehtävien hallinnointi sekä testauksen dokumentointi. Tämän lisäksi avustat ja hoidat testien aikana virheiden hallintaa sovituin menetelmin. Työskentelet osana projektiryhmää, yhteistyössä useiden eri sisäisten sidosryhmien kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu:

Järjestelmän integraatio- ja hyväksymistestaus
Testaustehtävien hallinnointi
Testauksen dokumentointi
Virheidenhallinnan avustaminen
Tehtävä sopii sinulle joka olet innostunut testauksesta ja mahdollisuudesta päästä kehittymään kokeneemman henkilön tukemana!

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK tai yliopisto). Taustasi voi olla joko IT- tai kaupanalalta, mutta tärkeintä on, että sinulta löytyy ymmärrystä ja kykyä oppia hallitsemaan järjestelmiä. Sinulla on tuntemusta testauksesta sekä testausmenetelmistä esimerkiksi opintojen parista. Tämän lisäksi sinulla on tarkka ja järjestelmällinen työskentelytapa sekä hyvä koordinointikyky. Tehtävä ei edellytä alan työkokemusta vaan tärkeämpää on innostunut asenne ja halu kehittyä testauksen parissa. Tehtävässä tulet kommunikoimaan suurilta osin englanniksi, mutta tehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutustausta (AMK tai yliopisto)
  • Tuntemus testauksesta sekä testausmenetelmistä esimerkiksi opintojen parista
  • Rohkeutta tehdä itsenäisiä ratkaisuja
  • Hyvät ryhmätyöskentely- sekä vuorovaikutustaidot

Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa tuntemusta JIRA:sta tai kassajärjestelmistä.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuu 2018

Työmäärä: Toukokuu- kesäkuu 2018: 2 pv/vko Elokuu- joulukuu 2018: 3-4 pv/vko

Kesto: 31.12.2018 asti.

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 26.4.2018

Hae tehtävään täällä: https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/junior-testaaja-osa-aikaiseen-projektiin-soklle/15006460

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin – olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”. Voit hakea työpaikkaa painamalla ”Hae työpaikkaa!” työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.

INFOA ASIAKKAASTA
SOK on suomalainen osuuskunta joka toimii osuuskauppojen keskusliikkeenä ja tuottaa niille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita. SOK vastaa myös S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja liiketoimintaketjujen kehittämisestä.